63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Rengasasiantuntijat

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi ja ajotyyliisi sopivat renkaat.

 

Rengasmerkkimme

Mitä merkkejä etsit? Tutustu koko valikoimaamme ja anna meidän auttaa sinua löytämään oikeat renkaat ajoneuvoosi.

 

Rengaspalvelumme pitävät sinut tien päällä

Jotkin puhjenneet renkaat voidaan korjata. Tämä palvelu sisältää renkaiden irrottamisen ja asentamisen sekä puhjenneen renkaan korjaamisen.
 

Renkaiden vaihtamiseen on monia syitä, kuten kuluminen, pinnan muodonmuutokset, puhkeamiset, talvirengas tarve lumisella maalla tai tarve noudattaa lakia.

Kaikkien näiden syiden vuoksi on tärkeää, että teet oikean valinnan!

Täydellinen pito varmistetaan yhdensuuntaisilla renkailla, ja sen mahdollistaa pyörän ja aurauskulmien suuntaaminen. First Stopissa turvallisuutesi on etusijalla.

Tiimimme tarkistavat renkaidesi suuntauksen ja varmistavat parhaan mahdollisen pidon!

On monta hyvää syytä renkaiden tasapainottamiseen: turvallisuus ja matkustusmukavuus paranevat, polttoaineen kulutus pienenee ja säästät renkaitasi sekä autosi jousitusta.

Sisältää uudet jarrupalat ja asennuksen.
 

Huomasitko jossakin renkaassasi puhkeamisen? Ensimmäiseksi kannattaa mennä First Stop -liikkeeseen, jossa asiantuntijamme korjaavat rengasrikon tai vaihtavat renkaan. Turvallisuutesi on etusijalla!
 

Mielenrauhaa ajoosi kaikkina vuodenaikoina!

 

Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, löydät avun meiltä. Tätä varten tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat renkaat niin ympärivuotiseen käyttöön, kuin talveenkin, kesärenkaat unohtamatta.

First Stopin avulla ajaminen kaikissa sääolosuhteissa on lastenleikkiä!

Ammattitaitoiset palvelut

 

Varmistaaksemme, että ajokokemuksesi on yhtä täydellinen kuin turvallinenkin, palvelumme on mukautettu tarpeittesi mukaan. Ammattitaidostamme tunnetusti tasapainotamme renkaasi ja säädämme kulmaukset, mutta huolehdimme myös öljynvaihdosta, autosi tarkistuksesta, renkaiden korjauksesta ja moitteettomasta asennuksesta.