63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Michelin-laatua parhaaseen hintaan

 

Michelinin renkailla on horjumaton maine. Niinpä ne varustavat ajoneuvosi turvallisesti vuodenajasta riippumatta. Kaiken kukkuraksi niiden laatu liittyy kilpailukykyisiin ja edullisiin hintoihin.

Miksi valita Michelinin renkaat?

 

Tämän merkin kanssa ei varmasti voi mennä vikaan! Jos etsit parasta Michelin-talvirengasta, Pilot Alpin 5 voitti Autobild 2020 -talvivertailun jättäen taakseen 50 muuta mallia. Kun kyseessä on Michelinin ympärivuotiset renkaat, CrossClimate+ on se, joka erottuu edukseen!

Turvallisuus on Michelinin avainsana


Michelin on sitoutunut tarjoamaan sinulle renkaita, jotka ovat niin turvallisia kuin tekniikka sallii, mutta se menee myös tätä pidemmälle.
Sen arvot ovat niin syvällä tuotemerkin identiteetissä, että se toteuttaa liikenneturvallisuutta koskevia valistuskampanjoita. 

Michelinin renkaiden historia

Merkin alkuperä

 

Kaikki alkoi vuonna 1889, kun Michelinin veljekset perustivat yrityksensä Clermont-Ferrandiin. Aluksi he kehittivät irrotettavan polkupyöränrenkaan, vasta vuosien mittaan heidän osaamisalueensa levisi, suurella voimalla!

Michelinin renkaiden nousu

 

Vuodesta 1895 alkaen, Michelin-ilmarenkaiden luomisen jälkeen, kaikki kiihtyi. Saavutettiin kansainvälistä jalansijaa, Michelin vakiinnutti asemansa maailman johtavana rengasvalmistajana!

 

 

 

Michelin tänään

 

Yli 130-vuotisen historiansa ansiosta Michelinin nimi on edelleen rengasvalmistajien listan kärjessä, jolla on arvostetuin imago vuonna 2021. Voit siis luottaa Michelinin renkaiden luotettavuuteen, edullisuuteen ja turvallisuuteen!