63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Hanki huippurenkaat ja vanteet, saat reilusti maksuaikaa!

First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Voit halutessasi maksaa myös joustavasti First Stop tilillä, jolloin saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa korottomasti.

Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä! Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille! Kysy lisää First Stop liikkeestäsi.

 

FirstStop Lasku on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, mutta vain yksityishenkilö voi niin halutessaan jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Pienemmän summan maksaminen edellyttää laskun mukana tulevaan luottosopimukseen tutustumista ja sen allekirjoittamista.

 

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä yksityishenkilöille ja yrityksille. Omaehtoinen luottokielto tai salatut henkilötiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

 

Laskun myöntää: Svea Bank AB (publ), filial i Finland Mechelininkatu 1 a, 00180 Helsinki

 

Luottopäätös tekstiviestillä


Lähetä avainsana SVEA, henkilötunnus ja summa tekstiviestillä numeroon 04573950161 – saat vastauksen heti. Esim. SVEA 121276-xxxx 500

 

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

 

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä? Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000€), voit tehdä First Stop Tili -hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä First stop liikkeessä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30–60 päivää korotonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa – jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.