63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

First Stop laskulla turvalliset huippurenkaat

Saat maksuaikaa rengas- ja vannehankintoihin

 

Sinulla on mahdollisuus ostaa First Stop -liikkeestä tuotteita myös laskulla. Saat aina vähintään 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Ostaminen on helppoa ja turvallista!

Kun maksat ostoksesi ostoksesi laskulla, voit lyhentää ostosummaa niin usein kuin haluat, kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä!

 

Jos maksat osissa, niin sinun täytyy muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Maksun voit jakaa tällä tavalla helposti vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulla on mahdollista tehdä kerta-ostos, joka on suuruudeltaan 100 – 4 000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille. Kysy lisää First Stop liikkeestäsi! Rahoituksella maksu- aika on siis aina vähintään 30 päivää.

 

FirstStop Lasku

 

FirstStop Lasku on kertaluotto, eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen.

FirstStop Lasku on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, mutta vain yksityishenkilö voi niin halutessaan jakaa laskun pienempiin kuukausieriin (minimi 10 eur/ 3 %/ kk). Pienemmän summan maksaminen edellyttää luottosopimukseen tutustumista ja allekirjoittamista. Tarkemmat ohjeet laskun osissa maksamisesta saat aina laskun mukana.   

 

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä yksityishenkilöille ja yrityksille. Omaehtoinen luottokielto tai salatut henkilötiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

 

Luoton myöntää: Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland Mechelininkatu 1 a, 00180 Helsinki


Lisätietoja laskulla maksamisesta saat FirstStop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

 

Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a | 00180 Helsinki | Soita 09 4242 300

 

 

Luottopäätös tekstiviestillä

 

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi.

 

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

 

 

Usein kysyttyä

 

Voinko maksaa osan käteisellä (pankkikortilla tai luottokortilla) ja loput rahoituksen avulla?

 

Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop laskulla. Tarkista kuitenkin aina yksittäiset rahoitustarjoukset  First Stop -liikkeessäsi.

 

Tuleeko laskulle lisämaksja?

 

Ei, laskulle ei tule ylimääräisiä kuluja. Laskun koroton ja kuluton maksuaika on aina vähintään 30 päivää, ja voit halutessasi tehdä luottosopimuksen jos haluat jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Lasku siis joustaa tilanteesi mukaan ja voit lyhentää luottoa kuukausittain haluamallasi summalla (minimi 3 %/ kk tai vähintään 10 eur/ kk).

 


Minulla on yritys, voinko maksaa laskulla?

 

Kyllä, FirstStop Laskun saa myös yritykselle. Yrityslaskun maksuaika on sama 30 päivää, mutta yrityslaskua ei voi maksaa osissa.

 

 

First Stop tili

 

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä? Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000€), voit tehdä First Stop Tili -hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä First Stop liikkeessä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa – Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

 

Saat luottopäätöksen ja tilin heti käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS- varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta. Voit hakea rahoituksen myös kätevästi älypuhelimella. 

 

 

Kysy luottopäätös tekstiviestillä!

 

Lähetä maksuton viesti FIRSTSTOP numeroon 18311.

 

Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! 

 

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista,
ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

Topi, on työskennellyt First Stopissa 8 vuotta.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.