63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Turvallisuutta parhaaseen hintaan

 

Pirelli on tunnustettu osaamisestaan ja innovaatiokyvystään, ja se kehittää ja markkinoi korkealaatuisia renkaita kaikenlaiseen käyttöön. Italialainen yritys tunnetaan tuotteistaan, joissa yhdistyvät täydellisesti turvallisuus, mukavuus, tehokkuus ja kestävyys.

 

Pirellin renkaat: Pirelli: Kiistaton laatu

 

Pirelli tekee tiivistä yhteistyötä tärkeimpien autonvalmistajien kanssa räätälöityjen renkaiden valmistamiseksi. Tästä kokemuksesta yritys ammentaa vertaansa vailla olevaa tietämystä ja ennakoi tulevaisuuden kehitystä. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan Pirellin renkaan.

Monipuolinen tarjonta

 

Koska rengas on ainoa asia, joka yhdistää sinut tiehen, turvallisuus on Pirellille olennainen tekijä. Se on jokaisen tuotekehityksen ytimessä, olipa kyse sitten itse tuotteen suunnittelusta tai yrityksen tarjoamista laajennetuista liikkuvuusteknologioista.

Pirelli, innovaatioiden edelläkävijä

Italialainen tuotemerkki Pirelli on vuodesta 1872 lähtien ollut maailmanlaajuisesti tunnettu huipputeknologiastaan. Sillä on 19 tuotantolaitosta 12 maassa, ja se on yksi johtavista henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien ja polkupyörien renkaiden valmistajista. Pirellin tuotannon huippuosaaminen on seurausta moottoriurheilun kautta hankitusta tietämyksestä, sillä yritys on toiminut alalla jo yli 110 vuotta. Pirelli on tällä hetkellä mukana yli 350 urheilutapahtumassa, kuten Formula 1:ssä ja WRC:ssä, mutta myös America's Cupissa, hiihdon MM-kisoissa ja jalkapallossa Inter Milanin kanssa.