63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Yokohaman renkaat: brändi, jolla on monia resursseja

Suorituskykyiset ja helppokäyttöiset renkaat

 

Japanilainen yritys Yokohama tunnetaan maailmanlaajuisesti innovatiivisista renkaistaan edulliseen hintaan. Sen salaisuus? Korkealaatuisten ja kestävien materiaalien käyttö niiden valmistuksessa.

Tämä tarkoittaa, että saat erinomaiset, ympäristöystävälliset ja taloudelliset renkaat!

Vastaus kaikkiin vaatimuksiin

 

Merkki tarjoaa poikkeuksellisen ajokokemuksen kaikille kuljettajilleen. Yokohama Avid Ascend 4-kausirenkaat sekä Advan Sport V105 ja Advan S/T s ummer-mallit ovat tästä täydellisiä esimerkkejä virheettömän pitkäikäisyytensä ansiosta!

Turvallinen ajo

 

Yokohaman huippuluokan renkaissa keskitytään autoilijoiden turvallisuuteen ja mukavuuteen. Autoilijat ovatkin kehuneet Yokohaman talvirenkaiden uskomatonta pitoa ja käsiteltävyyttä lumisilla matkoilla.

Kansainvälinen maine

Yokohama: mistä kaikki alkoi

 

Vuonna 1917 Yokohama Rubber Company perustettiin Yokohamaan, Japaniin. Vähitellen yrityksestä tuli maan toiseksi suurin rengasvalmistaja, ja sen teknologian ansiosta se pystyi valloittamaan kansainväliset markkinat!

Jatkuvasti kasvava kysyntä

 

Laadukkaiden, äärimmäisiäkin olosuhteita kestävien renkaidensa ansiosta Yokohama on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Aasian lisäksi myös muilla mantereilla.

Nykyään yrityksellä on noin 100 tehdasta ympäri maailmaa.

Innovaatiojohtajat

 

Merkin tahto on selvä: syventää tutkimustaan suorituskyvyn ja ekologisen vastuullisuuden yhdistämiseksi! Siksi uudet Yokohama-renkaat on valmistettu 80-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista.

Monet kuljettajat ovat jo vakuuttuneita niiden tehokkuudesta.