63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Hankookin renkaat: Driving Emotion.


Hankookin renkaille on ominaista niiden perustana olevat teknologiat, jotka ovat yhä halutumpia.
Tämän merkin kunnianhimoinen tavoite on siksi rohkea ja selkeä: tulla Driving Emotionin vertailukohteeksi, jotta voit nauttia ainutlaatuisesta ajokokemuksesta!

Tutkimus- ja kehitystoiminta laajassa mittakaavassa


Ajokokemuksesi jatkuva parantaminen edellyttää, että Hankookin renkaat perustuvat tehokkaaseen T&K-toimintaan. Sen arvostetut keskukset ovat mahdollistaneet tämän suuren
nimi saavuttamaan uusia korkeuksia suorituskyvyn ja innovaation suhteen. 

Maailmanluokan yritysHankookin renkaat tunnetaan kaikkialla maailmassa täydellisestä suunnittelustaan. Vastatakseen jokaisen kuljettajan tarpeisiin he ovat kehittäneet huippumalleja! Hankook Ventus -kesärenkaan, Hankook Kinergy 4S2 -ympärivuotisen renkaan ja lukuisten muiden renkaiden välillä voit tehdä parhaan valinnan!

Hankookin renkaat: filosofia ja arvot

Hankookin renkaat: 80 vuotta teknologiaa


Hankook Tire Group perustettiin Koreassa vuonna 1941. Lupaavan alun jälkeen avattiin 5 suurta kansainvälistä keskusta ja 8 suurta tehdasta.
Tämä kehitys johti Hankookin renkaiden radikaaliin yleistymiseen. 

Kansainvälinen läsnäolo

 

Neljänkymmenen vuoden kehityksen jälkeen alkuperäisen sijaintipaikkansa ympärillä Hankookin renkaiden menestys on niin suuri, että konsernin kansainvälinen laajentuminen alkoi Yhdysvalloissa. Jatkuvat investoinnit tutkimukseen mahdollistavat myös sen, että ne saavat nopeasti tunnustusta maailmanlaajuisessa rengasteollisuudessa.

Kohti yhä suurempaa tyytyväisyyttä


Hankook tavoittelee jatkuvasti yhtä tärkeimmistä tavoitteistaan: saavuttaa tyytyväisyytesi huippu. Varmistaakseen, että voit varustautua missä tahansa, yritys jakelee tuotteitaan yli 180 maassa ja tekee yhteistyötä Hamann Motorsportin kaltaisten merkittävien toimijoiden kanssa.