63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Premium-merkki

 

Hankook; maailman kuudenneksi suurin renkaiden valmistaja tuottaa huipputehokkaita renkaita henkilöautoihin, maastoautoihin, ammattiajoneuvoihin ja kuorma-autoihin.

 

Hankook keskittyy optimaalisen laadun yhdistetämiseen ylivoimaisen tekniikan ja ajomukavuuden kanssa, joten se investoi jatkuvasti tutkimus- ja kehitystyöhön viidessä kansainvälisessä kehityskeskuksessaan ja kahdeksassa suuritehoisessa tehtaassaan tarjoakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen tuotekokemuksen.

Tutustu Hankook - renkaiden valikoimaan

Miksi Hankook?

 

Hankook Tire on maailmanlaajuinen innovatiivisten, palkittujen premium-luokan renkaiden valmistaja henkilöautoihin, maastoautoihin, ammattiajoneuvoihin, kuorma-autoihin, linja-autoihin ja moottoriurheiluajoneuvoihin.

Radalla syntyneet teknologiat

 

Hankook on ollut vuodesta 2011 lähtien DTM:n (Deutsche Tourenwagen Masters) virallisena tavarantoimittajana. Kyseessä on yksi vaativimmista autokilpailuista, johon Audin ja BMW:n kaltaiset valmistajat osallistuvat, ja Hankook käyttää radalla saatua kokemusta yhä tehokkaampien ja turvallisempien renkaiden kehittämiseen. Hankook on monien kilpailujen yhteistyökumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti: FIA Formula 3 -Euroopanmestaruuskilpailut, Formula Renault Eurocup, W-sarja, Supercar-haaste.....

Parhaat renkaat kaikkiin vuodenaikoihin

Hankook muutamalla sanalla:

 

  • Yksi maailman suurimmista valmistajista: Hankook valmistaa ensiluokkaisia renkaita henkilöautoihin, katumaastureihin, ammattiajoneuvoihin, kuorma-autoihin ja urheiluajoneuvoihin.
 
  • Kansainvälinen voimanpesä: 20 000 työntekijää maailmanlaajuisesti 180 maassa ja 102 miljoonan renkaan tuotantokapasiteetti. 
 
  • Merkki, joka on autonvalmistajien kumppani: renkaita, joita asennetaan suurten valmistajien autoihin (Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen...).
 
 
  • Innovatiivinen tuotemerkki: ottaa käyttöön uusimmat teknologiat ja innovaatiot rengastuotannossa. Hankookilla on viisi tutkimus- ja kehityskeskusta, joista yksi on maailman uusin keskus, Technodome (Korea).

 

  • Urheilullisiin arvoihin sitoutunut tuotemerkki: Real Madrid -seuran ja Eurooppa-liigan virallinen kumppani. Kumppaniensa tavoin Hankook pitää tehokkuuden, laadun ja sitoutumisen kaltaisia arvoja erittäin tärkeinä.  

Sitoutunut tekjä

 

Tehokkuus: täydellinen ajotapa vaikeimmissakin tieolosuhteissa.

 

Turvallisuus: erittäin korkealaatuisten renkaiden ansiosta turvallisempi, miellyttävämpi ja mukavampi ajo.

 

Innovaatio: rengasalan useiden mahdollisuuksien toteuttaminen pohtimalla luovia, mutta toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja tulevaisuuden ajamiseen liittyen.

 

Kunnianhimo: Hankookin tavoitteena on tulla yhdeksi autoteollisuuden teknologiajohtajista tarjoamalla kuljettajille kaikkialla maailmassa tuotteita, jotka antavat optimaalisen ajosuorituksen.