63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Rengaskorjaus | First Stop -palvelu

Puhjenneen renkaan korjaus

 

Olet työmatkalla menossa tärkeään kokoukseen, ja renkaasi puhkeaisi? Tilastojen mukaan yli 50 % rengasrikoista tapahtuu kaikkein epäsuotuisimpana aikana ja paikassa. Tässä tilanteessa parasta on mennä lähimpään korjaamoon, jotta puhjennut rengas voidaan paikata tai autoon voidaan tarvittaessa vaihtaa uusi rengas.

 

 

Voidaanko kaikki puhjenneet renkaat korjata?

 

Kaikkia puhjenneita renkaita ei voida korjata. Siksi on erittäin tärkeää, että asiantuntija tarkastaa renkaan.

 

Jos rengasrikko on kulutuspinnassa, se voidaan korjata, kunhan asiantuntija ei löydä sisäistä vauriota. Jos rengasrikko on renkaan olka-alueella tai sivuseinässä, sitä ei todennäköisesti voida paikata.

 

Jos rengasta ei voida korjata, First Stopin asiantuntija suosittelee sinulle ajotapasi ja autosi huomioiden sopivinta rengastyyppiä.

 

 

Kuinka kauan rengasrikon korjaaminen kestää?

 

Puhjenneen renkaan paikkaaminen kestää yleensä 15–20 minuuttia. Korjauksen aika riippuu rengasrikon luonteesta ja tyypistä.

 

 

Miksi yhtärengasta koskeva rengasrikko on korjattava?

 

  • Jos paikkaus voidaan tehdä ja renkaassa on riittäväst kulutuspintaa, sinun ei tarvitse ostaa uutta rengasta
  • Vältät renkaan sisäiset vauriot
  • Pidennät renkaan elinikää.

 

 

Usein kysyttyä

 

Mitä teen, jos autoni rengas puhkeaa?

 

Turvallisuussyistä ja välttyäksesi muilta vakavilta vanne-, rengas - tai autovaurioilta, sinun on sammutettava ajoneuvo heti kun mahdollista, vaihdettava puhjennut rengas ja mentävä lähimpään First Stop -keskukseen, jossa renkaasi korjataan.

 

Jos autoon on asennettu Bridgestone DriveGuard -renkaat, vahvistettu sivuseinä mahdollistaa n.80 km matkan ajamisen n. max.80 km tuntinopeudella vaikka rengas on puhjennut. Tämäntyyppinen rengas sisältää myös Cooling Fin -teknologiaa, joka jakaa lämmön ja kitkan, jos rengas puhkeaa.

 

Tässä tapauksessa myös suosittelemme, että menet lähimpään First Stop -liikkeeseen korjaamaan puhjenneen renkaan tai vaihtamaan renkaan tarvittaessa uuteen.

Topi, on työskennellyt First Stopissa 8 vuotta.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.