63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Oikea renkaiden tasapaino

Renkaiden tasapainottaminen

 

Me First Stopissa emme halua, että autosi hyppii ja pomppii ja saa sinut ja matkustajat pomppimaan ja voimaan pahoin matkustaessasi päällystämättömillä maanteillä. Sen lisäksi että matkanteko on kaikkea muuta kuin miellyttävää, ajajan ja auton reaktiossa on toivomisen varaa.

 

Renkaiden tasapainotuksella varmistetaan mukava ja turvallinen ajaminen. First Stopissa olemme rengasasiantuntijoita, ja takaamme että renkaasi saadaan tasapainotettua oikein omaan autoosi.

 

Rengas-vanne yhdistelmä voi menettää tasapainonsa rasituksen ja lukuisten ajokilometrien aiheuttamien voimien takia. Jos näin tapahtuu, kulutat enemmän polttoainetta ja renkaasi kuluvat normaalia nopeammin. Tunnet, että autostasi tulee epävakaa ajettava. Ota silloin heti yhteyttä First Stop rengasasiantuntijaan kun huomaat auton renkaissa tai ajotuntumassa epavakautta, tärinää  tai ohjauksen puoltamista vasemmalle tai oikealle.

 

 

Milloin renkaat on syytä tasapainottaa

 

Aina kun asennutat uudet renkaat tai suoritat toimenpiteitä, joissa renkaat on pakko irrottaa ‒ kuten puhjenneen renkaan korjaus ‒ suosittelemme pyörien tasapainotuksen tarkistamista ja tarvittaessa juuri oikeanlaista säätöä.

 

Jos autosi rengas on kolhiintunut, osunut jalkakäytävän kanttikiveen tai vastaavaa vasten suosittelemme että käyt tarkistuttamassa renkaan tasapainotuksen ja kunnon.

 

Renkaiden tasapainotus on muutoinkin syytä tarkistaa ja suorittaa kerran vuodessa.

 

 

Miksi renkaat on syytä tasapainottaa

 

  • Ehkäisee ohjauksen ja alustan tärinää
  • Ehkäisee jousituksen vakavia vaurioita
  • Vähentää polttoaineen liikakulutusta
  • Maksimoi renkaan käyttöikää

 

 

Usein kysyttyä

 

Jos ajamme vararenkaalla ja päätämme jatkaa sillä ajamista, tulisiko meidän tasapainottaa vararengas?

 

Aina kun renkas vaihdetaan, oli syy mikä tahansa, on syytä tasapainottaa rengas.Varmistaaksemme, että se on oikein säädetty, ja ehkäistäksemme näin epämukavan tai vaarallisen epätasapainon ajamisen aikana.

Topi, on työskennellyt First Stopissa 8 vuotta.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.