63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

 

Elämyksiä Firestonen matkassa - aikasi alkaa nyt

 

Haluatko tutkia paikkoja, tavata ihmisiä ja kokea asioita? Nyt on sinun aikasi. Ja aika alkaa nyt! Firestone antaa sinulle vapauden elää hetkessä murehtimatta sitä, mikä mutkan takana odottaa.

 

Firestonen vahvojen ja luotettavien renkaiden taustalla on yli sadan vuoden kokemus. Voit siis alkaa kartuttaa omaa kokemustasi, yksi ikimuistoinen hetki kerrallaan.

 

firestone

Tutustu Firestone - renkaiden valikoimaan

Firestone, musiikin sanansaattaja vuodesta 1928

 

Firestone tuo musiikkilahjakkuudet ja musiikin ystävät yhteen

 

Firestone on vuosien ajan antanut sadoille musiikkiartisteille tilaisuuden esiintyä Firestonen lavalla muutamilla Euroopan suurimmilla festivaaleilla.

 

Firestone jatkaa uusien bändien tukemista kohti suuria lavoja. Samaan aikaan Firestonen lava on varma kohtaamispaikka kaikille musadiggareille, jotka haluavat tutustua uuteen upeaan musiikkiin.

 

Parhaat renkaat jokaiseen vuodenaikaan

Firestonen perintö

Kiehtova perintö

150 vuotta sitten syntyi legenda. Harvey Firestone, mies joka vaikutti modernin tieliikenteen muotoutumiseen valmistamalla autoihin renkaita ja päällystämällä teitä. Hän piti rehellisyyttä liike-elämän kulmakivenä ja uskoi omaan yritykseensä niin paljon että antoi sille nimensä.

Sama visio auttoi saavuttamaan mullistavat suoritukset moottoriurheilun areenoilla Formula 1:stä Indianapolis 500 - ja Le Mansin 24 tunnin ajo -kilpailuihin. Se muutti yrityksen merkittäväksi globaaliksi rengasteollisuuden toimijaksi.

Tänään Firestone on aidosti ikoninen brändi, joka on kestänyt aikaa. Siitä on tullut yksi historian kestävimmistä ja luotettavimmista brändeistä. Firestonen perintö inspiroi edelleen ihmisiä ja auttaa heitä löytämään ajamisen vapauden.