Fiksu valinta


Firestone-tuotteet on suunniteltu kuljettajille, joille laatu, luotettavuus ja kestävyys ovat olennaisia. Varustamalla ajoneuvonsa tämän luotettavan merkin renkailla, he tietävät tekevänsä fiksun valinnan, sillä he saavat myös parasta vastinetta rahalle.

Vahvat arvot

 

Firestonella ja sen asiakkailla on samat perusarvot: tehdään kovasti töitä saadaksemme elämästä kaiken irti, opitaan menneisyydestä, jotta voidaan kehittyä ja mennä eteenpäin, tehdään jokainen työ perusteellisesti, A:sta Ö:hön, eikä koskaan tingitä laadusta.

Luotettavuus joka suhteessa

 

Ansaitakseen asiakkaidensa luottamuksen Firestone on 100 prosenttisesti omistautunut kesä-, talvi- ja ympärivuotisten tuotteidensa luotettavuudelle ja jatkuvalle parantamiselle. Vain siten tuotemerkkimme voi tarjota autoilijoille renkaita, joihin he ovat luottaneet jo yli 100 vuoden ajan. Ja olla luotettavuuden vertailukohta, joka tunnustetaan ja jota arvostetaan kaikkialla maailmassa.

Firestonen tarina pähkinänkuoressa

Luominen


Jo vuonna 1900 Harvey Firestone modernisoi liikkumista varustamalla ajoneuvot renkailla ja päällystämällä tiet. Ajan myötä Firestonesta on tullut ikoninen tuotemerkki, joka on yksi rengasteollisuuden kestävimmistä ja luotettavimmista. Nykyään sen perustajan perintö inspiroi edelleen ja antaa kaikille mahdollisuuden ajaa vapaasti.

Kehitys

 

Tiesitkö, että Harvey Firestone oli vastuussa ensimmäisestä sponsoroidusta musiikkiradio-ohjelmasta The Voice of Firestone, joka käynnistettiin Yhdysvalloissa vuonna 1928? Vielä tänäkin päivänä Firestone antaa musiikin, matkailun ja autoilun harrastajille mahdollisuuden löytää uusia artisteja ja osallistua heidän esityksiinsä tekemällä yhteistyötä useiden festivaalien kanssa eri puolilla Eurooppaa.

Tänään

 

Yli sadan vuoden kokemuksella kehitetyn, täysin luotettavien renkaiden valikoiman ansiosta voit olla varma, että pääset sinne minne haluat, ilman huolta ja voit nauttia ajamisen jokaisesta hetkestä.