63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Kumhon renkaat, huippuosaamisen symboli

 

Tämän johtavan tuotemerkin korkeiden suorituskykyvaatimusten ansiosta voit matkustaa mielenrauhassa. Kesäajossa Kumho Ecsta PS71 on yksi suosituimmista malleista, ja Kumhon talvirenkaiden laajasta valikoimasta WinterCraft WS71 on se, joka erottuu edukseen! 

Luota Kumhon turvallisuuteen

 

Kumhon renkaat on suunniteltu antamaan sinulle maksimaalinen turvallisuus. Jotta luotettavuus menisi vielä pidemmälle, jokaiselle mallille myönnetään 5 vuoden takuu valmistuspäivästä!

Markkinoiden suuntauksiin vastaaminen

 

Kuljettajien odotukset ovat yhä selkeämpiä, ja Kumho vastaa tähän haasteeseen. Tätä varten konserni käyttää uusia materiaaleja, optimoi muotoiluja ja pelaa jatkuvasti korttiaan renkaidensa keventämiseksi, ja kaikki tämä samalla, kun se tarjoaa sinulle turvallisen ajoympäristön.

Kumhon renkaiden avulla eteenpäin!

Kumho Tyre: huomattava dynaamisuus.

 

Tämä vuonna 1960 perustettu tuotemerkki on vienyt ulkomaille tuotteitaan vuodesta 1965 lähtien. Kun se oli vakiinnuttanut asemansa Koreassa, se laajensi aluettaan vähitellen Eurooppaan 2000-luvun alussa. Vielä nykyäänkin se on erittäin kilpailukykyinen!

Tahto tehdä aina parempaa

 

On sanomattakin selvää, että Kumho tekee kaikkensa saadakseen sinut hyötymään asiantuntemuksestaan. Kumhon kilparenkaat ja run-flat-teknologia ovat osoitus tästä ammattitaidosta.

Kumhon renkaat: suurta kunnioitusta ympäristöä kohtaan

 

Kumhon renkaiden valitseminen tarkoittaa yhtiön filosofian ja ympäristöarvojen noudattamista, jotka ovat 2000-luvulle ominaisia haasteita. Se, että luotetaan vihreään markkinointiin sekä ekologisesti vastuulliseen suunnitteluun, osoittaa vahvaa sitoutumista!