63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

TPMS | First Stop

TPMS: Rengaspaine

 

Emme tarkoita, että sinun on unohdettava rengaspaineesi tästä lähin, koska rengaspaine on aina tärkeää. Mutta vaikka autossasi ei ole sisäistä tietokonetta, joka kertoo sinulle kaiken, voit unohtaa rengaspaineen testauksen manuaalisesti: me voimme tarjota sinulle jotakin, joka tekee sen puolestasi reaaliajassa.

 

TPMS- on tunnistin joka mittaa auton renkaiden ilmanpainetta. Kun paine laskee alle tietyn asetetun tason, saat siitä varoituksen yleensä autosi kojetaulussa.

 

 

TPMS:n asentaminen

 

Jos TPMS ei kuulu ajoneuvosi vakiovarusteisiin, voit kysyä sen asentamis mahdollisuutta  autoosi First Stop liikkeessä. TPMS järjestelmän tehtävänä on ilmoittaa kuljettajalle erilaisilla autokohtaisilla ääni tai viuaalisilla signaaleilla rengaspaineiden häiriötilan.Rengaaspaineiden muutosta varoittavalla signaalilla ehkäistään rengaspaineen menetyksen aiheuttamat vahingot: puhkeamiset, haljenneet renkaat, pidon menetys tienpintaan, kasvanut jarrutusetäisyys tai jopa onnettomuus.TPMS-järjestelmän avulla estetään myös polttoaineen liikakulutusta tai renkaittesi nopeampaa kulumista, joka johtuu ajamisesta liian alhaisella paineella.

 

TPMS valvoo renkaisiin asennettuja antureita, jotka toimivat ajoneuvon virrasta itsenäisellä omalla akkuvirralla, joka kommunikoi järjestelmän keskusvalvontayksikön kanssa.

 

 

Milloin minun on huollettava TPMS

 

Kun asennamme uudet renkaat, vaihdamme renkaat tai korjaamme puhjenneen tai haljenneen renkaan, TPMS on tarkistettava.Tarvittaessa renkaiden anturit on vaihdettava, kalibroitava ja säädettävä rengaspaineet oikeaksi auton keskusyksikössä määriteltyjen suositusten mukaisesti. Näin voit ajaa rauhallisin mielin.

 

 

Mitä hyötyä on autosi TPMS järjestelmästä

 

  • Järjestelmä valvoo autosi rengaspaineita ajettaessa koko ajan
  • Vähentää polttoaineen liikakulutusta
  • Rohkaisee ympäristöystävällisempään ajamiseen
  • Lisää turvallisuutta tien päällä

 

 

Usein kysyttyä

 

Jos asennamme vararenkaan, mitä tapahtuu TPMS:lle?

 

Kun asennamme vararenkaan, on syytä myös tarkistaa vararenkaan TPMS-anturin toimintakyky jotta se toimii oikein järjestelmässä.Suosittelemme, että tulet First Stop liikkeeseen säätämään autosi TPMS:n asianmukaiseen kuntoon.

 

Topi, on työskennellyt First Stopissa 8 vuotta.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.