63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Hyvämaineiset Goodyearin renkaat

 

Riippumattomien tahojen huolellisesti testaamat Goodyearin renkaat ovat asiantuntijoiden suosittelemia. Niiden ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa UltraGrip-talvirengas ja EfficientGrip-kesärenkaat, jotka molemmat ovat erittäin suosittuja markkinoilla!

Goodyearin suorituskykyperusteet

 

Tarjotakseen sinulle parhaat renkaat Goodyearin insinöörit keskittyvät moniin kriteereihin: pito kaarteissa, pito kaikentyyppisillä alustoilla, kestävyys, polttoaineen kulutus, vesiliirto, sisämelutaso... Kaikki tämä tarjotaksemme sinulle maksimaalisen ajolaadun!

Käden ulottuvilla olevat tuotteet


Kuka sanoo, että laadun täytyy tarkoittaa tiukkaa budjettia? Koska Goodyearin renkaiden kehittäjät haluavat, ne kaikkien saataville, niitä tarjotaan reiluun ja edulliseen hintaan.

Goodyearin tietotaito

Pitkä historia

 

Goodyearin renkaiden historia alkoi vuonna 1898, kun ensimmäinen samanniminen tehdas avattiin Ohiossa. Jatkuvaa innovoinnin lupauksensa ansiosta konserni nousi yhdeksi maailman johtavista rengasyrityksistä.

Upea nousu

 

Vain reilussa sadassa vuodessa Goodyear on valloittanut maailman! Tiesitkö esimerkiksi, että vuonna 1919 Indianapolis 500 osakilpailun voittanut auto oli varustettu Goodyearin renkailla? Tämän kehityksen ansiosta konsernilla on nyt 52 tehdasta 22 maassa.

Lisää innovatiivisia Goodyearin renkaita

 

Goodyear ei suinkaan lepää laakereillaan, vaan pyrkii jatkuvasti sopeutumaan ajan haasteisiin.Olipa kyse sitten räätälöidyistä korkeista, itsestään korjaantuvista renkaista tai biohajoavien materiaalien käytöstä, Goodyearin innovaatiot eivät ole koskaan kaukana!