63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Rauhallisen ajon tae

 

Nokialle mielenrauhasi ratissa on korvaamaton! Siksi saat renkaillesi kahden vuoden takuun, kun ostat Nokian renkaat valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Käyttäjien suosittelemat Nokianin renkaat

 

Nokia ottaa huomioon kuluttajiensa palautteen parantaakseen heidän ajokokemustaan. Siksi Nokia tarjoaa laajan valikoiman suorituskykyisiä renkaita, kuten Nokian Season Proof 4-kausirenkaat, jotka takaavat turvallisuuden kaikissa sääolosuhteissa.

Tinkimätön turvallisuus äärimmäisissä lämpötiloissa

 

Nokian renkaat ovat tunnettuja laadustaan ja korkeasta kylmänkestävyydestään. Niiden aramiditeknologian avulla, WR Snowproof -renkaat takaavat optimaalisen pidon ja vakauden lumisimmillakin teillä!

Ryhmä valloittaa maailman

Talvirenkaan keksijä

 

Vuonna 1898 perustettu suomalainen Nokia-konserni toi vuonna 1934 markkinoille ensimmäisen kuorma-autojen Talvirengas, joka tarjosi erinomaisen pidon sateella ja lumella. Se oli suuri menestys!

 

Kasvava maine

 

Sittemmin Nokia on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisesti talvirengasmarkkinoiden johtavana toimijana. Aina tarkkaavaisena kuljettajien vaatimusten suhteen, konserni jatkaa innovatiivisten renkaiden kehittämistä tarjotakseen sinulle turvallisen ja ekologisen ajamisen kokemuksen.

Kestävään kehitykseen tähtäävä valmistus

 

Nokian on ensimmäinen valmistaja, joka saa WR SUV 3 -renkaalla A-luokan! Sitoutunut kunnioittamaan ympäristöä, konserni pyrkii kehittämään ympäristöystävällisen rengasvalikoiman, jolla on korkea suorituskyky kaikissa olosuhteissa!