63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Falkenin renkaat - niin monia etuja!

Falkenin renkaat: renkaat, joissa yhdistyvät suorituskyky ja taloudellisuus

 

Sen lisäksi, että japanilaismerkki varmistaa, että renkaidensa tuotannon jokaista vaihetta kunnioitetaan, se varmistaa myös, että renkaissa käytetään kierrätettäviä raaka-aineita. Kaiken tämän tarkoituksena on tarjota sinulle huipputehokkaat renkaat edulliseen hintaan!

Miksi valita Falkenin renkaat?

 

Falkenin renkaat lupaavat turvallista ajamista ja optimaalista mukavuutta! Falken Euro All Season AS200 -renkaat voivat todistaa tämän, sillä ne ovat tunnettuja pitkäikäisyydestään ja pidostaan kaikissa sääolosuhteissa.

Lyömätön turvallisuus

 

Rikkoutumisen estämiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi Falkenin insinöörit kehittävät jatkuvasti erilaisia teknologioita. Yksi esimerkki on Falken Eurowinter Winter HS01 -talvirenkaat, jotka antavat poikkeuksellisen hyvän jarrutuksen lumisilla ja jäisillä teillä.

Falkenin renkaiden laajentuminen

Urheilullinen alku

 

Vuonna 1983 Sumitomo Rubber Industries -konserni perusti Falken-brändin, jolla oli yksi tavoite: tarjota renkaita, jotka täyttävät urheilullisen ajamisen harrastajien vaatimukset! Vähitellen tuotemerkki kansainvälistyi ja onnistui vakiinnuttamaan asemansa renkailla, joissa yhdistyvät mukavuus, suorituskyky ja estetiikka.

Falken matkustaa ympäri Eurooppaa

 

Nykyään Falkenilla on useita rata-alueita, kuten Papenburg Saksassa ja Okayama Japanissa, joilla se testaa uusien renkaidensa luotettavuutta ja tehokkuutta. Yrityksellä on myös yli 8 000 jakelijan verkosto Euroopassa. Joten missä tahansa oletkin, sinulla on varaa laadukkaisiin renkaisiin!

Brändi, joka katsoo tulevaisuuteen

 

Falken kehittää päivä päivältä yhä tehokkaampia renkaita, jotka takaavat poikkeuksellisen ajokokemuksen! Näin ollen SRI investoi edelleen uusien teknologioiden ja tulevaisuuteen suuntautuvien liikkuvuuskonseptien tutkimukseen.