63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Renkaiden tasapainotus | First Stop

Autosi suuntauksen tarkistus

 

Auton ohjauksen tai renkaiden suuntauksen tarkistus on tärkeä toiminto, jotta voit nauttia ajamisesta miellyttävästi ja turvallisesti. Sillä varmistetaan, että pyörät ovat samansuuntaiset kullakin akselilla ja että akselit ovat samansuuntaisia toistensa kanssa, säätämällä pyörien kulmat ajoneuvon valmistajan mittausten mukaisesti.

 

 

Milloin renkaiden suuntaus tulee tarkistaa?

 

Normaaliolosuhteissa kerran vuodessa tai 15 000 kilometrin välein, kaikenlaisten pienten iskujen tai suurempien kuoppien aiheuttamien poikkeavuuksien korjaamiseksi. Aina kun asennat uusia renkaita tai vaihdat renkaita - vaihtamalla etu- ja takarenkaiden paikkaa -, on tärkeää tarkistaa renkaiden suuntaus.

 

Renkaiden suuntaus tai suuntauksen tarkistus tulee tehdä aina silloin, kun vaihdat mitä tahansa jousituksen tai ohjauksen osaa tai jos auto on törmännyt johonkin.

 

Ja jos huomaat, ettäauto ei reagoi komentoihin, ohjaus on vaikeaa tai että auto ohjautuu yhdelle sivulle, tai jos huomaat huomattavaa kulumista renkaan yhdellä sivulla, tule First Stop asiantuntijasi luokse. Teemme tarvittavat säädöt autollesi.

 

 

Miksi autoni ohjaus ja renkaiden suuntaus tulee tarkistaa ja suorittaa

 

  • Varmistaa, että auton ohjaus on täydellisessä kunnossa
  • Varmistaa renkaiden tasapuolisen kulumisen ja pitävyyden tienpinnoilla.
  • Pidentää huomattavasti renkaittesi käyttöikää
  • Takaa turvallisemman ja mukavamman ajokokemuksen

 

 

Usein kysyttyä

 

Tarkoittaako suuntaus samaa kuin pyörien tasapainotus?

 

Ei, se ei ole sama asia.

 

Suuntaus tarkoittaa renkaiden asettamista kullekin akselille samansuuntaisesti säätämällä renkaiden kulmat niin, että auto ei ohjaudu yhdelle sivulle. Samalla varmistetaan ajajan mukavuus ja renkaiden hyvä pito, jotka takaavat turvallisuuden tien päällä.

 

Tasapainotus on mekaaninen prosessi, jossa pyörät säädetään ehkäisemään ajoneuvon tärinä millä tahansa nopeudella riippumatta käytetystä ajamistyypistä.

Topi, on työskennellyt First Stopissa 8 vuotta.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.