Todistettua vastinetta rahalle

 

Uniroyal käyttää laadukkaita materiaaleja ja tekee laajoja testejä. Tulos: ajat suorituskykyisillä renkailla, joiden kuluminen on vähäisempää.
Varustamalla autosi Uniroyalin renkailla säästät rahaa pitkällä aikavälillä!

Tarpeittesi mukaan räätälöidyt renkaat

 

Uniroyal-konserni tarjoaa innovatiivisten teknologioidensa ansiosta monipuolisen valikoiman turvallisia ja tarpeisiisi sopivia renkaita. Harkitse hauskanpidon ja ajamisen yhdistämistä heidän AllSeasonExpert 4-kausirenkaillaan tai Snow Max 2 -talvirenkaillaan!

Ole turvassa Uniroyalin renkaiden kanssa

 

Uniroyal-tuotemerkki on sadekelin renkaan luojana aina pyrkinyt estämään vesiliirtoriskit ja tarjoamaan sinulle turvallisen ajokokemuksen.
Uniroyal-renkailla sinulle taataan siis optimaalinen pito kaikissa sääolosuhteissa!

Uniroyalin rengasseikkailu

Suuren menestyksen alkusysäykset

 

Oscar Englebert oivalsi nopeasti kumin edut, ja hänestä tuli yksi ensimmäisistä eurooppalaisista rengasvalmistajista. Muutamaa vuotta myöhemmin syntyi Uniroyal-brändi. Saderenkaat olivat se, joka viimeisteli läpimurron.

 

Laatu, joka kestää aikaa

 

Nykyään valmistuksesta vastaa Continental-konserni, joka on tunnettu Euroopassa. Uniroyal on merkki, joka tunnetaan renkaidensa laadusta, jotka takaavat optimaalisen pidon mutkissa myös huonolla säällä!

Ajamisen tulevaisuus Uniroyalin kanssa

 

Uniroyal on aina ollut sitoutunut parantamaan ajokokemustasi. Siksi tuotemerkki kehittää jatkuvasti renkaita, joissa on innovatiiviset rakenteet ja ominaisuuksia, joilla varmistetaan mukava ajo.