Roadstone-renkaat kuljettajien hyödyksi

Laaturenkaat kilpailukykyiseen hintaan

 

Ennen renkaidensa markkinoille saattamista tehtyjen lukuisten testien ansiosta Roadstone-ryhmä takaa miellyttävän ja ekologisen ajomatkan. Tämä tarkoittaa, että ajat suorituskykyisillä renkailla, jotka tarjoavat lyömätöntä vastinetta rahalle!

Optimaalinen tienpito

 

Roadstonen motto? Paranna ajokokemustasi laadukkailla renkailla, jotka takaavat turvallisuutesi! Todisteena ovat Roadstone N PRIZ 4S -ympärivuotiset renkaat, joiden kulutuspinta mukautuu kaikkiin olosuhteisiin.

Turvallinen ajaminen

 

Roadstonen insinöörit etsivät jatkuvasti innovatiivisia tapoja yhdistää turvallinen ajaminen ja mukavuus! Roadstone Eurovis HP 02 -kesärenkaat ovat tästä oiva esimerkki, sillä ne lyhentävät jarrutusmatkaa sekä märällä että kuivalla tiellä.

 

 

Roadstonen renkaat: tarina, joka on vasta alussa

Rengasmarkkinoiden huikea nousu

 

Roadstonesta on nyt tullut yksi Etelä-Korean johtavista rengasvalmistajista. Nexenin perustama tuotemerkki tuli maailmankuuluksi kuminsa laadusta, minkä ansiosta se teki yhteistyötä Michelin-konsernin kanssa vuosina 1987-1991.

Roadstone kulkee maailman teillä

 

Roadstonella on neljä tuotantolaitosta Etelä-Koreassa, Kiinassa ja Tšekissä. Jälkimmäisessä valmistetaan pääasiassa renkaita Euroopan markkinoille. Roadstone-renkaiden jälleenmyyjiä on nyt maailmanlaajuisesti yli 100.

Tulevaisuuden renkaat

 

Ryhmä työskentelee joka päivä edistyksellisten ja ympäristöystävällisten teknologioiden parissa. Heidän tavoitteensa? Tarjota sinulle luotettavat renkaat ja sujuva ajo! Pitkällä aikavälillä, Roadstone haluaa jättää jälkensä maailmanlaajuisille rengasmarkkinoille... mutta ennen kaikkea kuljettajien sydämiin.