Mirage-renkaat: täydellinen tasapaino suorituskyvyn ja säästöjen välillä

Suorituskykyiset ja edulliset renkaat.

 

Etsitkö laadukkaita renkaita edulliseen hintaan? Mirage-renkaat täyttävät kaikki kriteerisi! Merkki tekee nimittäin kaikkensa tarjotakseen sinulle tehokkaat, kestävät ja ympäristöystävälliset renkaat, ja kaikki tämä houkuttelevaan hintaan.

Renkaat, jotka täyttävät kaikki vaatimuksesi

 

Mirage suunnittelee renkaansa käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja innovatiivista teknologiaa. Mirage MR-W562 -talvirenkaat voivat todistaa tämän: optimaalisen mukavuuden lisäksi niiden rakenne takaa hyvän vakauden lumisimmillakin teillä!

Turvallinen ajaminen kaikissa olosuhteissa

 

Tuotemerkki on saanut perustamisestaan lähtien lukuisia sertifikaatteja (muun muassa ISO 9001). Miragen kanssa turvallinen ajaminen on taattu. MR 762 AS -ympärivuotiset renkaat ovat täydellinen osoitus tästä niiden huomattavan pidon ansiosta kaikissa sääolosuhteissa!!

 

 

Mirage, kasvava tuotemerkki

Lupaava alku

 

Vuonna 1995 perustettu Mirage-brändi on osa Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co -konsernia, joka on Kiinassa toimiva radiaalirenkaiden valmistaja. Suorituskykyisten renkaidensa ansiosta Mirage pystyi nopeasti vakiinnuttamaan asemansa ensin Kiinassa ja sitten kansainvälisesti.

Halu vakiinnuttaa asemansa johtavana

 

Yrityksellä on nyt useita tehtaita, ja sen renkaita jaetaan yli 120 maahan. Miragen renkaiden maineen ansiosta tuotemerkki on voinut solmia kumppanuuksia Goodyearin, Continentalin ja Pirellin kaltaisten tunnettujen konsernien kanssa.

Renkailla on valoisa tulevaisuus

 

Mirage etsii jatkuvasti tapoja innovoida, kehittää teknologioita ja tekee testejä renkaidensa suorituskyvyn parantamiseksi. Nykyään merkin renkaita asennetaan yhä useampiin autoilun harrastajien ajoneuvoihin!