Turvallisuuden ja kestävyyden tae

 

Dunlopin renkaiden suunnittelijat eivät tee kompromisseja. Säästösi, renkaiden pidon ja käyttöiän tai ajoneuvosi käsiteltävyyden välillä kaikki kriteerit täyttyvät, jotta voit olla mahdollisimman tyytyväinen.

Luotettava ja perusteellinen testaus

 

Dunlop tietää, mistä on kyse, kun puhutaan suorituskykyisistä renkaista. Siksi tämä kansainvälinen rengasyritys testaa suunnittelunsa vaativilla testeillä vaativille testeille sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tässä yhteydessä 3-15-50-lähestymistapa on välttämätön!

Dunlopin renkaiden laatu

 

Asuitpa sitten vuoristossa tai meren rannalla, nämä huipputuotteet ovat ajoneuvosi tehokkaita liittolaisia. Esimerkiksi Dunlop Sport BluResponse -kesärenkaalla on erinomainen maine, samoin kuin Dunlop Sport All Season -renkaalla.

Dunlop, innovaation historiaa

Rohkea alku

 

Luomalla historian ensimmäisen oikean renkaan vuonna 1888 John Boyd Dunlop aloitti rengasinnovaatiot. Tämä menestys oli vasta alkua konsernille, joka lopulta levitti maineensa maailman neljään kolkkaan.

Huippuosaamisen maine

 

Vuonna 1895 Dunlopin renkaat asennettiin ensimmäiseen autoon: menestys oli vasta alussa. Alkaen vesiliirtoon joutumista rajoittavien teknologioiden kehittämisestä järjestelmiin, joilla varmistetaan turvallinen ajo rengasrikosta huolimatta, merkin rohkeus palkittiin runsaasti..

Tulevaisuus on yhtä valoisa

 

Dunlopin renkaat erottuvat edukseen jatkuvan innovaationsa ansiosta. Intohimolla, joka ei tunne rajoja, mutta myös jatkuvalla uusien teknologioiden ja suorituskyvyn etsimisellä, Dunlop pyrkii aina korkeammalle. Ja yritys vastaa tähän haasteeseen erinomaisesti!