Laatua edulliseen hintaan


BF Goodrich -konsernin tavoitteena on tarjota kuljettajille suorituskykyisiä ja kestäviä renkaita edulliseen hintaan. Heidän tavoitteenaan on varmistaa miellyttävä ajo sekä sinulle että lompakollesi! 

Miksi valita BF Goodrichin renkaat?


BF Goodrich -renkaat on suunniteltu parantamaan ajokokemustasi tiellä ja sen ulkopuolella. Niiden kumi takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn ja pidon kaikkina vuodenaikoina! BF Goodrich G Force -talvirengas onkin käyttäjiensä ylistämä.   

Turvallisuutesi vuoksi suunnitellut renkaat


Kaikki BF Goodrichin renkaat on suunniteltu mukautumaan sekä ajotyyliisi että ympäristöön! Esimerkiksi G-Grip All Season -renkailla voit jarruttaa turvallisesti kaikissa tieolosuhteissa. 

BF Goodrich: alan edelläkävijä

BF Goodrichin renkaiden synty

 

Benjamin Franklin Goodrichin vuonna 1870 perustama yritys oli alan ensimmäinen, joka tarjosi kumirenkaita Yhdysvalloissa. Myöhemmin yritys erottautui kilpailijoistaan huipputeknologiallaan ja moottoriurheilumaailmassa tekemällään yhteistyöllä.

Referenssi rengasmarkkinoilla

 

BF Goodrichin renkaat ovat tunnettuja luotettavuudestaan niin kilpailuissa (Le Mansin 24 tunnin ralli, Dakar-ralli jne.) kuin jokapäiväisessä työmatkaliikenteessäkin. Renkaat osoittavat edelleen suorituskykynsä myötävaikuttamalla suurten kuljettajien menestykseen maineikkaissa mestaruussarjoissa.

BF Goodrich tekee historiaa


Amerikkalainen yritys aikoo säilyttää asemansa rengasalan edelläkävijänä. Se jatkaa hellittämätöntä tutkimustyötään
tarjotakseen innovatiivisia konsepteja ja antaakseen vertaansa vailla olevan mukavuuden autossa!