63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Huippupitoa kylmiin olosuhteisiin ilman nastoja

 

BLIZZAK DM-V3, SUV- ja maastoautoille suorituskykyä arktiseen talveen kaikkiin olosuhteisiin, kaikille teille. Ekologinen vaihtoehto ilman nastoja.

Bridgestone tyytyväisyystakuu

 

Hyödynnä Bridgestone-renkaidesi 24 kuukauden rengasturva sekä yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Rengasturva korvaa rikkoutuneet renkaasi ja tyytyväisyystakuun ansiosta voit vaihtaa hankkimasi renkaat toisiin, mikäli ne eivät ole sinulle mieleiset.

 

Blizzak DM-V3 kitkarengas maastureille

 

  • Kitkarengas maastureille haastaviin talviolosuhteisiin
  • Huippuhyvä pito ja jarrutus lumella ja jäällä (Multicell teknologia)
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu

 

Blizzak DM-V3 on nastaton talvirengas SUV- ja maastoautoille, joka on suunniteltu pohjoisen talven nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin. DM-V3 tarjoaa jarrutusvoimaa ja sivuttaispitoa jäällä, suoritus kykyä loskalla ja lumella, kiitos uudistuneen pintakuvion, joka kestää haastavia olosuhteita entistä pidempään. Patentoitu Multicell-teknologia takaa talvirenkaalle entistä lyhemmät jarrutusmatkat jäällä ja äärimmäisen kylmänkeston. Kaikki kitkarenkaat eivät kestä jopa -35C asteen lämpötiloja vaan ilman kylmetessä kovettuvat menettäen pito-ominaisuudet. Blizzak DM-V3 pitää sinut tiellä myös arktisen kylmissä olosuhteissa.

Kaikki Blizzak DM-V3 kitkarenkaat ovat “ICE GRIP” merkittyjä uuden EU-rengasmerkintä asetuksen mukaan ja ovat läpäisseet vaadittavan jääpito testin ansaitakseen tämän merkinnän.

 

Blizzak DM-V3 -talvirengasta on saatavissa 70 eri kokona välillä 15″ – 22″ SUV- ja maastoautoille, kysy tarkemmin lähimmältä First Stop liikkeeltä autoosi varmasti sopivaa kitkarengas

 

First Stop hinnat 2022

 

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

 

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop -kauppiaaltasi

 

Energia- ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipistekohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop -kauppiaaltasi.

 

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI, KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP -LIIKKEESTÄ.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.