63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Renkaiden paikan vaihtamisesta on monia hyötyjä

First Stopin Rengasasiantuntijat suosittelevat renkaiden paikan vaihtamista 10 000 kilometrin välein, vaikka niissä ei olisi näkyviä kulumisen merkkejä. Vaihtovälin olisi hyvä olla tiiviimpi, jos ajonopeudet ovat suuria tai kuormat raskaita. Näin vältytään renkaiden liialliselta ja ennenaikaiselta kulumiselta sekä varmistetaan renkaan pitkä käyttöikä ja turvallisemmat ajokilometrit.


Kun First Stopin Rengasasiantuntijat ovat vaihtaneet autosi renkaiden paikkaa, on pito ja vetovoima parempi ja ajaminen turvallisempaa. Renkaiden paikkojen vaihtaminen tehdään aina niin, että saat siitä suurimman mahdollisen hyödyn. Vaihdon voi tehdä niin etuvetoiseen kuin takavetoiseen autoon, kunhan renkaat ovat samankokoiset.

Paras pito kaikilla keleillä

 

Jos autoosi vaihdetaan vain kaksi rengasta, uudet ja syvemmällä kulutuspinnalla varustetut renkaat asennetaan taka-akseleihin ja vanhat renkaat eteen. Näin huolehditaan parhaan mahdollisen vakauden ja pidon säilymisestä myös kosteilla tienpinnoilla.

 

Renkaiden paikan vaihtamisen jälkeen First Stopin ammattilaiset tarkistavat vielä jokaisen renkaan oikeat ilmanpaineet ja tekevät tarvittavat säädöt/asetukset mikäli autossasi on renkaiden paineen valvontajärjestelmä*.

 

*= riippuen automallista. Osaan autoja saatetaan vaatia merkkikohtaiset testerit joita ei välttämättä löydy kuin merkkiliikkeestä. Paineen valvonta järjestelmän säätö/asetukset saattavat aiheuttaa lisäkustannuksia. Lisätietoja saat lähimmältä First Stop Rengasasiantuntijalta.

 

 

Tarvitsetko tarjouksen?

 

Henkilökohtainen tarjouksesi muutamalla klikkauksella.