63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Voimme taata turvallisuutesi koko vuoden ympäri

Rengashotelli

 

Useista First Stop -liikkeistä löytyy rengashotelli, jonne voit jättää renkaasi säilytykseen. Renkaat säilytetään asianmukaisella tavalla. Näin ne eivät menetä muotoaan eivätkä altistu kosteuden tai lämpötilan vaihteluille. 

 

 

Oikeat renkaat kullekin vuodenajalle

 

Ei kannata odottaa liian pitkään sääolosuhteiden vaihtumista varsinkin, kun talviset olosuhteet lähestyy. Kun lämpötila laskee alle 7 °C:een, se vaikuttaa jo kesärenkaittesi suorituskykyyn. Välttääksesi  talvi-tai kesärenkaiden vaihtoon liittyvää ruuhkaa,suosittelemme, että vaihdat vuodenaikaan nähden autosi renkaat riittävän ajoissa. Näin toimien nopeat säätilan muutokset eivät pääse yllättämään sinua liikenteessä. Tämä hyvissä ajoin ennakkoon tehty renkaidenvaihto säästää sinut stressiltä. Luonnollisesti hyväkuntoiset asianmukaiset renkaat parantavat myös renkaiden pitoa sateen, lumen tai jään liukastamilla teillä.

 

Kesärenkaat on kehitetty ja suunniteltu ajettavaksi kesäisissä tai yleensä lämpimissä sääolosuhteisessa.

 

 

Milloin minun on vaihdettava renkaat

 

Sinun tulisi vaihtaa talvirenkaat ennakkoon ennen lainmukaista viimeistä vaihtopäivää tai jos sääolosuhteet sitä edellyttävät.Kun kevät tulee,niin talvirenkaiden käytölle on asetettu viimeinen käyttöpäivä tai jos tieolosuhteet sitä vaativat.

 

Halutessasi käyttää Rengashotellipalveluita, sinun tarvitsee vain soittaa First Stop -liikkeeseen ja varata aika. Uusien renkaiden alle laitto, renkaiden vaihto, muut rengastyöt ja renkaiden säilytys onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti.

 

 

Miksi kannattaa käyttää rengashotellipalveluita

 

  • Säästää tilaa varastossasi tai autotallissasi
  • Ehkäisee renkaidesi vioittumisen,vahingoittumisen väärällä säilytystavalla
  • Sinun ei tarvitse kuljettaa niitä, kun haluat vaihtaa ne
  • Monissa taloyhtiössä renkaiden säilytys on kielletty paloturvallisuus syistä
  • Voit aina ajaa sopivimmilla renkailla