Erämaksulla turvalliset huippurenkaat

rahoitus

TURVALLISUUS

Ei ole sama millaisilla renkailla ajat. Turvallisuutesi on neljän, kämmenen kokoisen kosketuspinnan varassa. Merkkirenkaiden pito- ja vesiliirto-ominaisuudet sekä esim. jarrutusmatkat ovat selkeästi paremmat.

 

KUSTANNUS

Näennäisesti edullisten renkaiden kesto saattaa yllättää budjettiautoilijan. Kuluminen on nopeampaa kuin hieman kalliimmilla huippurenkailla. Hinnan erotus saattaakin olla jo kahden kauden ajamisen jälkeen merkkirenkaiden eduksi. Lisäksi pienempi vierintävastus tuo säästöä polttoainekulutuksessa.

MUKAVUUS

Rengasmelu erilaisilla ajoalustoilla on merkittävä mukavuus- tai häiriötekijä. Merkkirenkaiden suunnittelussa on
kiinnitetty huomiota myös ajomukavuuteen. Huippurenkaat ovat turvallisia, kilometrejä kestäviä ja mukavia. Älä mene halpaan.

Erämaksu

ERÄMAKSULLA MAKSUAIKAA RENGAS- JA VANNEHANKINTOIHIN

Nyt on oikea aika ostaa uudet vanteet ja turvalliset renkaat autoosi. First Stop Erämaksulla ja saat joustavasti maksuaikaa hankintoihisi.

First Stop Erämaksu on tarkoitettu yksityishenkilöille, eikä sitä myönnetä yrityksille.

Luoton myöntää Svea Ekonomi (Mechelininkatu 1a, Helsinki). Lisätietoja Erämaksusta ja tarkemmat ehdot saat First Stop -rengasasiantuntijaltasi.

Usein kysyttyä

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ (pankkikortilla tai luottokortilla) JA LOPUT RAHOITUKSEN AVULLA?

Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop Erämaksulla. Tarkista kuitenkin aina yksittäiset rahoitustarjoukset  First Stop -liikkeessäsi.

VOINKO MAKSAA RENKAAT LASKULLA?

Kyllä. Halutessasi saat maksettua hankintasi laskulla 14 päivän maksuajalla. Tarvittaessa voit myös muuttaa laskun luotoksi, jolloin maksuaika joustaa tilanteesi mukaan. Voit lyhentää maksua kuukausittain haluamallasi summalla.

Kysy First Stop -liikkeestäsi tarkemmin.