63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Hankook Ventus Prime 4 (K135)

Uusi Ventus Prime 4 edustaa suorituskyvyn, turvallisuuden, mukavuuden ja ympäristöominaisuuksien optimoitua yhdistelmää. Sen tuoteprofiili noudattelee edeltäjäänsä, riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä erinomaisesti menestynyttä Ventus Prime 3:a, joka on tähän saakka myydyin Hankook-rengas Euroopassa (yli 20 miljoonaa kappaletta vuodesta 2015 lähtien). Se on asettanut omana aikanaan uuden mittapuun jarrutukselle märällä alustalla, vierintävastukselle ja ohjautuvuudelle kuivalla alustalla.

First Stop tarjoushinnat kevät/kesä 2022

 

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

 

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

 

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

 

Jos et löytänyt omaa rengaskokoasi niin kysy tarjous lähimmästä First Stop liikkeestä.

Hankook Ventus Prime 4:n ”High Mileage Compound Technology” (korkean kilometrimäärän seosteknologia) on ratkaisevassa asemassa reilun viidenneksen edeltäjäänsä korkeammissa ajokilometrimäärissä. Uudenlainen seosyhdistelmä lisää kulutuspinnan kuviopalojen jäykkyyttä, mikä puolestaan keventää vierintävastusta ja vähentää kulumista.

Myös renkaan mukavuutta on parannettu entisestään. Ventus Prime 4:n pääurien seinämien reunoissa käytetään säteittäistä, kiilamaista 3D-rakennetta, joka vaimentaa äänen heijastumista kuviopalojen välillä.

 

Hankookin äänilaboratorion vertailumittauksissa todettiin, että Hankook Ventus Prime 4:n vierintämelua voitiin (nopeuden mukaan) vähentää jopa 2,5 dB(A). Tämä vastaa aistittua äänenvoimakkuutta, jota on vaimennettu noin 20 prosenttia.

Haluatko oppia lisää? Palaa kaikkiin rengasvinkkeihin