63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Bridgestone Noranza 001

Noranza 001

 

Pohjoismaiseen talveen pitoa ja ajonautintoa, kaikkiin keliolosuhteisiin.

Turvallisuutta ja hallintaa pohjoiseen talveen

 

Valloita lumiset tiet ja jäiset tiet NORANZA 001 nastarenkaalla.

 

Se on suunniteltu turvallisuutesi takaamiseksi ääriolosuhteissa, ja valikoima kattaa henkilöautot (Noranza 001), maasturit (Noranza 001 SUV), paketti-ja tavaraautot ja matkailuautot (Noranza Van).

 

Voit ajaa luottavaisin mielin myös mutkaisia sivuteitä. Ainutlaatuinen nastojen muotoilu ja suuntaansa asennetut nastat tarjoavat erinomaisen jääpidon ja jarrutusvoiman.

 

Turvallisuutta talviajoosi.

Pitoa ja ohjaustuntumaa kaikissa keleissä

 

Pehmeä kumiseos yhdistettynä jäykkään keskiripaan takaa Bridgestone Noranza -nastarenkaalle hyvän ajovakauden, pidon ja ohjaustuntuman vaihtelevissa kelioloissa sekä lisää jarrutusvoimaa kuivilla ja märillä teillä.

 

 

Kiihdytys- ja jarrutuspitoa lumella ja jäällä

 

Olka-alueen pitourat parantavat kaarrepitoa lumella. Korkea urasuhde lisää pitoa ja talvirenkaan hallittavuutta lumisissa ja märissä olosuhteissa. Pitosärmäefekti lisää kiihdytys- ja jarrutuspitoa lumella ja jäällä.

Ainutlaatuinen nastan muoto

 

Ainutlaatuinen nastan muotoilu ja määrättyyn suuntaan asennetut nastat antavat maksimaalisen jääpidon Bridgestone Noranza -nastarenkaalle.

 

 

Kestävä nastoitus ja innovatiivinen kulumismittari

 

Erityinen nastamuotoilu takaa nastan lujan kiinnipysyvyyden ja antaa nastoitukselle pitkän käyttöiän. Innovatiivinen kulumismittari helpottaa ja nopeuttaa renkaan kuluneisuuden arviointia.

Haluatko oppia lisää? Palaa kaikkiin rengasvinkkeihin