Bridgestone Blizzak DM-V3 | First Stop

Bridgestone Blizzak DM-V3

Huippupitoa kylmiin olosuhteisiin ilman nastoja

BLIZZAK DM-V3, SUV- ja maastoautoille suorituskykyä arktiseen talveen kaikkiin olosuhteisiin, kaikille teille. Ekologinen vaihtoehto ilman nastoja.

Bridgestone Blizzak DM-V3 Image

Blizzak DM-V3 kitkarengas maastureille

  • Kitkarengas maastureille haastaviin talviolosuhteisiin
  • Huippuhyvä pito ja jarrutus lumella ja jäällä (Multicell teknologia)
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Blizzak DM-V3 on nastaton talvirengas SUV- ja maastoautoille, joka on suunniteltu pohjoisen talven nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin. DM-V3 tarjoaa jarrutusvoimaa ja sivuttaispitoa jäällä, suoritus kykyä loskalla ja lumella, kiitos uudistuneen pintakuvion, joka kestää haastavia olosuhteita entistä pidempään. Patentoitu Multicell-teknologia takaa talvirenkaalle entistä lyhemmät jarrutusmatkat jäällä ja äärimmäisen kylmänkeston. Kaikki kitkarenkaat eivät kestä jopa -35C asteen lämpötiloja vaan ilman kylmetessä kovettuvat menettäen pito-ominaisuudet. Blizzak DM-V3 pitää sinut tiellä myös arktisen kylmissä olosuhteissa.

Kaikki Blizzak DM-V3 kitkarenkaat ovat “ICE GRIP” merkittyjä uuden EU-rengasmerkintä asetuksen mukaan ja ovat läpäisseet vaadittavan jääpito testin ansaitakseen tämän merkinnän.

Blizzak DM-V3 -talvirengasta on saatavissa 70 eri kokona välillä 15″ – 22″ SUV- ja maastoautoille, kysy tarkemmin lähimmältä First Stop liikkeeltä autoosi varmasti sopivaa kitkarengasta!

Bridgestone Blizzak DM-V3 Image 2

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi