Ilmastointihuolto | First Stop

Ilmastointi

Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin huoltamisen ansiosta nautit puhtaammasta ja raikkaammasta sisäilmasta. Ajaminen on miellyttävämpää ja pysyt virkeämpänä. Säästät myös polttoainetta. Ilmastointi tulee huollattaa säännöllisesti ja ilmastointilaitteen huolto ei välttämättä kuulu autonvalmistajan huolto-ohjelmaan. Huollon yhteydessä ilmastointijärjestelmä myös täytetään.

 

Auton ilmastointi vaikuttaa moniin seikkoihin

lmastoinnin kunnossa pitäminen on tärkeää ennen kaikkea mukavuuden vuoksi, mutta myös ajoturvallisuuden vuoksi, sillä raikkaassa sisäilmassa kuski pysyy virkeämpänä ja reagointikyky yllättäviin tilanteisiin säilyy hyvänä. Myös näkyvyys ohjaamosta säilyy hankalissa sääolosuhteissa, kun ilma kiertää hyvin tuulilasissa. Oikein toimiva ilmastointi vähentää myös polttoaineen kulutusta.

Ilmastointijärjestelmän pikatarkastus olisi hyvä tehdä vuosittain ja kattavampi huolto kahden vuoden välein. Siihen kuuluu myös ilmastoinnin uudelleen täyttäminen.Jos havaitset epätavallista hajua, auton sisätilan verkkaisempaa viilenemistä tai polttoaineen kulutuksen huomattavaa kasvua, mene First Stop -liikkeeseen ja tarkistuta ilmastoinnin toiminta asiantuntijalla.

First Stopin ilmastointisuunnitelma

– ilmastointijärjestelmän tarkistus
– ilmastoinnin täyttäminen ja desinfiointi
– auton sisäsuodattimen vaihtaminen

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi