Renkaiden asennus vanteelle | First Stop

Renkaiden asennus vanteelle

Renkaiden asennus vanteelle

Palveluun sisältyy renkaiden asennus vanteelle, tasapainotus, venttiilit, alle asennus tarvittaessa ja oikeat rengaspaineet. Voit luottaa renkaittesi ajokuntoon eikä sinun tarvitse huolehtia niiden ennenaikaisesta kulumisesta tai epätasapainosta.

Renkaiden asentaminen ammattilaisella kannattaa

Nautit matkanteosta enemmän, kun autosi kulkee tasaisesti maantiellä. Ajaminen on myös turvallisempaa kun renkaasi ovat asianmukaisessa kunnossa, oikein asennetut, oikeat rengaspaineet ja tasapainotetut.

Renkaiden tasapainottaminen First Stopin rengasasiantuntijoilla asentamisen yhteydessä on välttämätöntä ja myös oikeat rengaspaineet, sillä miellyttävämpien ajokilometrien lisäksi hyödyt siitä, että autosi kuluttaa vähemmän polttoainetta. Säästät myös renkaitasi ja autosi jousitusta, kun rengas-vanneyhdistelmä toimii oikein.

Tasainen kyyti renkaiden tasapainottamisella

Renkaat tulee tasapainottaa aina, kun autoon asennetaan uudet renkaat tai renkaita on irrotettu jostain syystä, esimerkiksi puhjenneen renkaan korjauksessa tai vaihdossa. Samalla myös pitää tarkistaa oikeat rengaspaineet. Tilanteen tarkistaminen on tarpeen myös silloin, jos auton rengas on kolhiintunut. Suosittelemme myös vuotuista renkaiden tasapainottamista First Stopin ammattilaisilla.

Silloin on syytä varata viipymättä aika First Stopin rengasasiantuntijalle myös silloin, kun tunnet autosi olevan epävakaa ajettava, se tärisee maantienopeuksissa tai ohjaus puoltaa vasemmalle tai oikealle.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi