Jarrupalat | First Stop

Jarrupalat

Jarrupalat

Jarrujen on oltava tehokkaat, jotta ajaminen on turvallista. First Stop asentaa autoosi uudet jarrupalat ja voit tehdä taas matkaa huoletta.

Jarrujen huolto on elintärkeää

Jarrut ovat yksi auton ehdottomasti tärkeimmistä turvallisuustekijöistä ja niiden on oltava aina kunnossa. Jarrujärjestelmä koostuu jarrupaloista, jarrulevyistä, piirin jarrunesteestä ja jarruputkista. Niiden kunto riippuu suuresti ajotavasta: ne kuluvat nopeammin äkkijarrutuksissa ja hitaammin lempeämmällä ajotyylillä.

Jarrujärjestelmä tulisi tarkistaa kerran vähintään kerran vuodessa, sillä se altistuu jatkuvalle kulumiselle. Samalla kertaa on syytä tarkistuttaa myös jarrunesteiden taso ja mahdolliset piirin vuodot.

Jarrunestettä ei koskaan lisätä, ellei säiliö ole täysin tyhjä. Syynä tähän on, että nesteen laatu laskee, mikäli uusi neste sekoittuu vanhan kanssa. Myös jarrunesteitä on erilaisia ja First Stop korjaamosi tietää mikä jarruneste sopii sinun autoosi.

Älä viivyttele jarrujärjestelmän ongelmien ilmaantuessa

Ota yhteyttä First Stop -korjaamoosi, jos jarrut toimi tai tarvitset pidemmän jarrutusetäisyyden pysäyttääksesi auton kokonaan. Tee samoin, jos huomaat ohjauspyörän tärisevän jarruttaessasi tai jarrupolkimen olevan tiukempi tai pehmeämpi kuin tavallisesti. Käänny First Stopin ammattilaisten puoleen myös silloin, kun jarru- tai ABS-varoitusvalo syttyy kojetauluun, etkä ole varma sen merkityksestä.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi