Renkaan paikkaus | First Stop

Renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus

Palvelu sisältää puhjenneen renkaan paikkaamisen sekä muut korjaustyöt. Paikkaamisella pidennät renkaan elinikää ja vältät renkaan sisäiset vauriot.

 

Renkaan vaurio tulee aina tarkistuttaa ammattilaisella

Puhjenneella renkaalla ei tule jatkaa ajamista, ellei auton alla ole BRIDGESTONE DRIVEGUARD renkaita tai muun tyyppisiä renkaita jotka mahdollistaa ajamisen vajaa paineisella tai tyhjentyneellä renkaalla esim. RunFlat renkaat.

Rengasrikon sattuessa tulee auto pysäyttää mahdollisimman pian turvalliseen paikkaan ja tarkistaa/selvittää minkä tyyppinen vaurio on sattunut ja minkä tyyppiset renkaat autossa on. Tavallisella renkaalla jo lyhyenkin matkan ajaminen tuhoaa renkaan lopullisesti ja saattaa aiheuttaa autoon myös muita isompia vaurioita kuten vanteen ja alustan osien rikkoutumisia. Jos olet epävarma ota yhteyttä lähimpään First Stop Rengasasiantuntija -liikkeeseen

 

Mikäli vaurio on renkaan kulutuspinnassa eikä ulotu renkaan runkoon, on rengas useimmissa tapauksissa korjattavissa. Paikkaaminen vie tavallisesti 15-30 minuuttia. Jos vaurio on sivuseinässä tai olka-alueella, paikkaaminen ei ole sallittua ja rengas on vaihdettava. Tässä tapauksessa First Stopin Rengasasiantuntija osaa suositella juuri sinulle ja autollesi sopivaa rengasta.

 

Bridgestone DriveGuard auttaa jatkamaan matkaa

Mikäli autossasi on Bridgestone DriveGuard -renkaat, voit jatkaa matkaasi vaikka rengas olisi puhjennut tai ilmanpaineet alentuneet niin että rengaspaineen valvontajärjestelmä ilmoittaa alentuneesta paineesta. DriveGuard renkailla ajaa maksimissaan 80 kilometrin matkan korkeintaan 80 kilometrin tuntinopeudella. Bridgestone DriveGuard -renkaissa on lisäksi hyödynnetty ainutlaatuista teknologiaa, joka jakaa lämmön ja kitkan tasaisesti renkaan rakenteeseen puhkeamisen sattuessa yhdistettynä vahvistettuun runkoon. Myös tässä tapauksessa on parasta suunnata välittömästi lähimpään First Stop -liikkeeseen korjaamaan/tarkistuttaman rengas tai vaihtamaan se tarvittaessa uuteen.

 

Usein kysyttyä

Mitä teen, jos autoni rengas puhkeaa?

Turvallisuussyistä ja välttyäksesi muilta vakavilta vanne-, rengas – tai autovaurioilta, sinun on sammutettava ajoneuvo heti kun mahdollista, vaihdettava puhjennut rengas ja mentävä lähimpään First Stop -keskukseen, jossa renkaasi korjataan.

Jos autoon on asennettu Bridgestone DriveGuard -renkaat, vahvistettu sivuseinä mahdollistaa n.80 km matkan ajamisen n. max.80 km tuntinopeudella vaikka rengas on puhjennut. Tämäntyyppinen rengas sisältää myös Cooling Fin -teknologiaa, joka jakaa lämmön ja kitkan, jos rengas puhkeaa.

Tässä tapauksessa myös suosittelemme, että menet lähimpään First Stop -liikkeeseen korjaamaan puhjenneen renkaan tai vaihtamaan renkaan tarvittaessa uuteen.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi