Rahoitus | First Stop

Rahoitus

FIRST STOP liikkeestä LASKULLA aina vähintään 30 päivää maksuaikaa! Tai joustavasti FIRST STOP TILILLÄ jopa 12 kuukautta korottomasti.

Saat huippurenkaat ja -vanteet, sekä reilusti maksuaikaa

First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 90 päivää maksuaikaa ostoksellesi. Voit halutessasi maksaa myös joustavasti First Stop tilillä, jolloin saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa korottomasti.

First Stop Lasku

Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä!

Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille! Kysy lisää First Stop liikkeestäsi.

FirstStop Lasku on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, mutta vain yksityishenkilö voi niin halutessaan jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Pienemmän summan maksaminen edellyttää laskun mukana tulevaan luottosopimukseen tutustumista ja sen allekirjoittamista.

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä yksityishenkilöille ja yrityksille. Omaehtoinen luottokielto tai salatut henkilötiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

Laskun myöntää: Svea Bank AB (publ), filial i Finland Mechelininkatu 1 a, 00180 Helsinki

Luottopäätös tekstiviestillä


Lähetä avainsana SVEA, henkilötunnus ja summa tekstiviestillä numeroon 04573950161 – saat vastauksen heti. Esim. SVEA 121276-xxxx 500

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

LASKUSTA USEIN KYSYTTYÄ

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ TAI PANKKI/LUOTTOKORTILLA, JA LOPUT LASKULLA?
Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop Laskulla.

TULEEKO LASKULLE LISÄMAKSUJA?
Ei, laskulle ei tule ylimääräisiä kuluja. Laskun koroton ja kuluton maksuaika on vähintään 90 päivää, ja voit halutessasi tehdä luottosopimuksen jos haluat jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Lasku siis joustaa tilanteesi mukaan ja voit lyhentää luottoa kuukausittain haluamallasi summalla tekemällä Ostoluottosopimuksen.

MINULLA ON YRITYS, VOINKO MAKSAA LASKULLA?
Kyllä, First Stop Laskun saa myös yritykselle. Yrityslaskun maksuaika on sama 90 päivää, mutta yrityslaskua ei voi maksaa osissa. Lisätietoja laskulla maksamisesta saat First Stop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a | 00180 Helsinki | Soita +358 9 4242 3330

https://www.svea.com/FI/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi 

Ostaessasi First Stop Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ (linkki luottohakemukselle)

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

 

 

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO

VUOSIKORKO

LUOTTOKULU/KK

30–60 pv

0 %

0 €

12 kk

0 %

5,60 €

24 kk

12,90 %

5,60 €

48 kk

15 % + Viitekorko

5,60 €


Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. First Stop Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

 

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.