TPMS | First Stop

TPMS

TPMS

Rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) pitää reaaliaikaisesti huolen rengaspaineista, lisää turvallisuutta ja vähentää polttoaineen kulutusta. Järjestelmiä on ollut käytössä jo kauan ajoneuvovalmistajien toimesta eri automalleissa ja 2014 valmistetuissa tai sen jälkeen valmistetuissa autoissa tämä on vakiovarusteena. Myös jälkiasenteinen TPMS järjestelmiä voi olla autossasi tai halutessasi sen voit hankkia First Stop liikkeestä.

 

TPMS -järjestelmä tarkkailee rengaspaineita

Rengaspaineista on pidettävä huolta ja nyt niiden seuraaminen on aiempaa helpompaa. Vaikka autossasi ei ole tietokonetta, voit unohtaa rengaspaineen testauksen manuaalisesti: FIrst Stop tarjoaa sinulle TPMS-tunnistimen, joka mittaa auton renkaiden ilmanpainetta reaaliajassa.

TPMS valvoo renkaisiin asennettuja antureita, jotka kommunikoivat järjestelmän keskusvalvontayksikön kanssa. Se toimii ajoneuvon virrasta itsenäisellä akkuvirralla.

Kun paine laskee alle tietyn asetetun tason, saat siitä varoituksen autosi kojetaulussa tai äänisignaalilla. Näin ehkäistään rengaspaineen katoamisen seurauksena syntyvät vahingot, kuten puhjenneet tai haljenneet renkaat, pidon menetys tienpintaan, kasvanut jarrutusetäisyys tai jopa onnettomuus.

 

Turvallisempaa ja taloudellisempaa ajamista TPMS -järjestelmällä

TPMS-järjestelmän ansiosta säästät polttoainetta ja autoilet ympäristöystävällisemmin, eivätkä renkaasi kulu liian nopeasti, mikä saattaisi olla seurausta ajamisesta liian alhaisella paineella.

TPMS-järjestelmän toimivuus tarkistetaan aina, kun First Stop asentaa uudet renkaat, vaihtaa renkaat tai korjaa puhjenneen tai haljenneen renkaan. Tarvittaessa renkaiden anturit on vaihdettava, kalibroitava ja säädettävä rengaspaineet oikeaksi auton keskusyksikössä määriteltyjen suositusten mukaisesti. Näin voit jatkaa ajamista rauhallisin mielin.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi