Kampanjat | First Stop

Kampanjat

Studs And Friction Promo

Nastat vai kitkat?

Nastalliset vai nastattomat talvirenkaat? Tämä on talviautoilijan ikuisuuskysymys, johon ei ole yhtä vastausta.

Lue lisää
Bridgestone Promo

Bridgestone kampanjat

Hyödynnä Bridgestone-renkaidesi 24 kuukauden rengasturva sekä yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Rengasturva korvaa rikkoutuneet renkaasi ja tyytyväisyystakuun ansiosta voit vaihtaa hankkimasi renkaat toisiin, mikäli ne eivät ole sinulle mieleiset.

Lue lisää
Summer Tyres Promo

Löydä sinulle sopivat kesärenkaat

Tiesitkö, että ei ole yhdentekevää, millaisilla renkailla ajat? Renkaiden valinta on iso päätös, johon vaikuttavat monet asiat, kuten ajoneuvosi, tiet joilla pääsääntöisesti ajat, totutut ajotavat ja muut ajo-olosuhteisiin vaikuttavat tekijät.

Lue lisää
Fuelvouchercampaign24 Summer IG 1080Px FI

Falken Tankkaa - kampanja on jälleen käynnissä!

Ostamalla laadukkaan Falken kesärengassarjan (4kpl) upeasta valikoimastamme, saat polttoainelahjakortin ST1/Shell -huoltamolle! Ostamalla rengassarjan koossa 16-17 tuumaa, saat 20€ lahjakortin ja yli 18 tuuman renkaista saat 40€ arvoisen lahjakortin.


Kampanjan päättyy 31.5.2024

osallistuminen: campaign.falkentyre.com

Lue lisää
Resurs Kuva

Maksuaikaa First Stop -tilillä!

Uudet renkaat kätevästi First Stop tilillä. Hae tiliä lähettämällä FIRSTSTOP numeroon 18 311.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. First Stop Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää
Bridgestone Tyre Bg

VOITA 500 EURON LAHJAKORTTI FIRST STOPIIN!

VOITA 500 EURON LAHJAKORTTI FIRST STOPIIN!

Lue lisää
Summer Tyres Bg

Kesärenkailla on väliä

Kesärenkaat ovat auton tärkeimpiä mukavuus- ja turvallisuusvarusteita. Hyvälaatuiset renkaat riittävällä kulutuspinnalla ovat turvalliset, hiljaiset ja mukavat ajaa. Riittävän syvä urasyvyys auttaa auton hallinnassa märällä tiellä ja vastustaa vesiliirtoa paremmin.

On tärkeää, että autossasi on juuri oikeanlaiset kesärenkaat, jotka sopivat autosi alustaan niin kuin tehdas on sen suunnitellut.
Me First Stopilla autamme, ja valitsemme autosi alle sen arvoiset kesärenkaat parhailta merkeiltä – premium-merkeistä Bridgestone, Hankook ja Nokian renkaat ovat erittäin suosittuja jokaiseen autoon. Hieman edullisempi Firestone on hyvin kustannustehokas mutta silti laadukas vaihtoehto.
Myös edullisia “budget” luokan kesärenkaita löytyy valikoimistamme.

Kesärenkaat – suosituimmat tuotteemme

Suosituimmat tuotteemme