Renkaan suuntaus / aurauskulmien säätö | First Stop

Renkaan suuntaus / aurauskulmien säätö

Renkaan suuntaus / aurauskulmien säätö

Renkaiden geometrian (aurauskulmien) tarkistamisen, mahdollisen säädön ja ohjauksen kulmien tarkistuksen/säätämisen jälkeen pito on kunnossa, auto ohjautuu oikein ja on käytettävyydeltään miellyttävä. Lisäksi renkaiden käyttöikä pitenee ja autossa mahdollisesti olevat ajonvakautusjärjestelmät toimivat oikein.

 

Renkaiden suuntaus parantaa ajomukavuutta

Suuntaus tarkoittaa aurauskulmien säätöä jossa renkaiden kohtauskulma tarkistetaan ja tarvittaessa säädetään ajoneuvon valmistajan säätöarvojen mukaisesti niin, että auto ei puolla mihinkään suuntaan vaan kulkee suoraan.

Auton aurauskulmien suuntauksen tarkistaminen on tärkeää, jotta voit nauttia miellyttävästä matkanteosta. Oikein suunnatut renkaat kuluvat tasaisesti ja pitävät paremmin, mikä lisää turvallisuutta ja renkaittesi käyttöikää.

 

First Stop suuntaa renkaasi oikein

Renkaiden suuntaaminen tulisi tehdä First Stopin rengasammattilaisten toimesta kerran vuodessa tai 15 000 kilometrin välein. Siitä tulisi huolehtia lisäksi aina etu- ja takarenkaiden paikkoja vaihdettaessa sekä minkä tahansa jousituksen ja ohjauksen osien tultua uusituiksi tai auton törmättyä johonkin.

Hakeudu First Stop -liikkeeseen myös silloin, jos auto ei tottele kunnolla ohjausta tai hakeutuu ajon kuluessa toiselle sivulle. Käänny ammattilaistemme puoleen myös silloin, jos havaitset renkaan kulumista yhdeltä sivulta.

Aurauskulmien säätö on saatavilla useimmista First Stop liikkeistä. Tarkista palvelun saatavuus lähimmältä First Stop Rengasasiantuntijalta.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi