AdBlue | First Stop

AdBlue

AdBlue

AdBlue-järjestelmä toimii oikein, kun se on täytetty First Stop -asiantuntijan toimesta AdBlue-nesteellä. Näin autosi polttoaineen kulutus pienenee ja se saastuttaa vähemmän.

Ympäristöystävällisempää autoilua

Uudemmista diesel käyttöisissä autoissa on AdBlue-järjestelmä joka vähentää pakokaasupäästöjä ja polttoaineen kulutusta. Sen toiminta perustuu AdBlue-liuokseen, joka suodattaa kaasut dieselmoottoristasi. Näin autosi noudattaa eurooppalaisen NOx-kaasupäästörajoituksia ja autoilet ympäristöystävällisemmin.

AdBlue onkin vihreämpi vaihtoehto niille, joiden ajoneuvo on dieselkäyttöinen. Järjestelmästä on kuitenkin huolehdittava, jotta ympäristöystävällisempi autoilu onnistuu.

 

Täytä AdBlue -säiliö ajoissa

Normaalisti AdBlue-säiliön täyttöväli on noin 20 000 km. Autosi ilmoittaa sinulle automaattisesti, kun nesteen taso laskee liian alas. Autosi käynnistymisen yhteydessä kuuluva äänimerkki tarkoittaakin, että sinun on suunnattava First Stop -korjaamoon täyttämään AdBlue-säiliö.

Täyttäminen on välttämätöntä, sillä ilman AdBlue-liuosta ajoneuvosi ei enää käynnisty. Liuos on erittäin syövyttävää, joten on suositeltavaa, että täyttämisestä huolehtii First Stop -asiantuntija.

Mikäli AdBlue-nestettä on lisättävä ajomatkan aikana, mene suoraan lähimpään First Stop -liikkeeseen. Ota huomioon, ettet voi käynnistää autoa ennen kuin olet yksikkö on nollattu täytön jälkeen. Älä siis päästä autosi AdBlue-säiliötä tyhjentymään kokonaan.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi