Firestone | First Stop

Firestone

Aja tulevaisuuteen Firestonen kanssa: Luotettu kumppanisi jokaisella tiellä

First Stop haluaa saattaa yhteen sinut ja renkaat, jotka eivät vain tee työtään vaan parantavat ajomatkaasi ja tekevät jokaisesta matkasta ikimuistoisen. Siksi olemme innoissamme saadessamme esitellä Firestone -tuotemerkin, joka on tunnettu kestävistä ja luotettavista renkaistaan.

Firestone: Tienraivaaja kuljettajille, jotka vaativat enemmän

Firestone ei ole uusi tekijä; se on brändi, joka on kasvanut kanssamme ja hallitsee renkaiden valmistuksen jalon taidon. Nämä renkaat on suunniteltu niille, joille ajaminen on muutakin kuin vain siirtymistä paikasta A paikkaan B. Olipa kyse sitten rutiininomaisesta työmatkasta tai road trip -seikkailusta, Firestonen renkaat lupaavat yhdistelmän mukavuutta, kestävyyttä ja suorituskykyä. Kyse on siitä, että jokainen matka, olipa se kuinka tavallinen tahansa, tuntuu ainutlaatuiselta.

Firestone & First Stop: Täydelliset yhdessä

Valitsemalla Firestonen valitset kumppanin ajoneuvollesi, joka ymmärtää Suomen teitä paremmin kuin kukaan muu. Kyse ei ole vain renkaiden asennuksesta; kyse on matkasi varmistamisesta riippumatta vuodenajasta tai edessä olevasta haasteesta. Pidosta, joka pitää sinut turvassa jäisillä teillä. Kestävyydestä, joka takaa pitkät ajomatkat kesän retkillä. Olipa tilanne mikä tahansa, Firestone-renkaat ovat täydellinen valinta luotettavaan ajokokemukseen.

 Renkaiden asennus & vaihdot

Tiedämme, kuinka tärkeää oikea rengas on ajoneuvosi yleisen turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta. Firestonen kanssa saat enemmän kuin pelkät renkaat; saat lupauksen turvallisuudesta ja sulavasta ajosta. Anna meidän hoitaa renkaiden vaihto  puolestasi ja varmistaa, että ajoneuvosi vastaa ajoympäristön vaatimuksia parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kokonaisvaltainen ajoneuvon huolto

Palvelumme First Stopissa ulottuu renkaiden lisäksi muuhunkin. Myymäläverkostomme tarjoaa myös muita palveluita, kuten autohuollot, ilmastoinnin tarkistukset, öljynvaihdot ja tarkastukset. Katso täältä mitä palveluja lähin myymäläsi tarjoaa. 

Säännölliset tarkastukset ja huollot ovat avainasemassa, jotta ajoneuvosi ja Firestone-renkaasi toimivat täydellisesti yhdessä, ja tarjoavat ansaitsemasi

suorituskyvyn ja mukavuuden. 

Lähdetään yhdessä matkaan

First Stopin Firestone-renkaiden ansiosta olemme ylpeitä voidessamme olla osa jokaista ajomatkaasi, olipa se sitten lyhyt siirtymä tai pitkä seikkailu. Olipa kyseessä sitten renkaiden vaihto, rutiinihuolto tai juttutuokio, olemme aina valmiina parantamaan ajokokemustasi tarjoamalla juuri sinun ajoneuvosi tarpeisiin sopivat renkaat. 

Vieraile jossakin yli 60:sta liikkeestämme ja anna meidän auttaa sinua selvittämään, sopivatko Firestone-renkaat sinulle ja ajoneuvollesi. Jos arvostat luotettavuutta, turvallisuutta ja haluat luotettavan kumppanin tuleville matkoillesi, olemme täällä sinua varten. Matkasi alkaa First Stopista.

Roadhawk

Firestone Roadhawk

HENKILÖAUTOT ja SUV/Maastoautot

Testimenestyjärengas henkilöautoihin ja katumaastureihin. Luokkansa huippu kuivan kelin jarrutuksissa sekä eriomainen sateella.

Multiseason 2

Firestone Multiseason 2

HENKILÖAUTOT ja SUV/Maastoautot

Olipa keli mikä tahansa, Firestone Multiseason 2 -renkaat takaavat turvallisuutesi. Niillä säilytät ajoneuvosi hallinnan myös kylmissä lämpötiloissa, eli alkukevään ja loppusyksyn monesti vaihtelevissa olosuhteissa.

Firehawk Sport

Firestone Firehawk Sport

UUTUUS

HENKILÖAUTOT ja SUV/Maastoautot

Nopeasti reagoiva, huippupidon tarjoava, nauttivan kuljettajan rengas niin sateella kuin kuivallakin tiellä.

Vanhawk 2

Firestone Vanhawk 2

PAKETTI- JA MATKAILUAUTOT

Jämäkät ja märälläkin tiellä hyvin hallittavat tavara-auton renkaat, joilla ajaa taloudellisesti päivästä toiseen.

TMP3000

Firestone Tmp3000

PERÄVAUNU – KESÄ

Monikäyttöinen ja kokonaistaloudellinen perävaunun rengas Suomen tiestölle.

Winterhawk 4

Winterhawk 4 Product

Elä talvi täysillä

Nauti talvesta Firestone Winterhawk 4:n kanssa. Tämä uuden sukupolven talvirengas tarjoaa erinomaisen hallinnan ja käsiteltävyyden kaikissa talven sääolosuhteissa.