Rahoitus | Huoltopalvelut | First Stop

Rahoitus

Saat huippurenkaat ja -vanteet, sekä reilusti maksuaikaa

First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Voit halutessasi maksaa myös joustavasti First Stop tilillä, jolloin saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa korottomasti.

 

First Stop Lasku

Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä!

Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille! Kysy lisää First Stop liikkeestäsi.

FirstStop Lasku on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, mutta vain yksityishenkilö voi niin halutessaan jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Pienemmän summan maksaminen edellyttää laskun mukana tulevaan luottosopimukseen tutustumista ja sen allekirjoittamista.

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä yksityishenkilöille ja yrityksille. Omaehtoinen luottokielto tai salatut henkilötiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

Laskun myöntää: Svea Bank AB (publ), filial i Finland Mechelininkatu 1 a, 00180 Helsinki

Luottopäätös tekstiviestillä


Lähetä avainsana SVEA, henkilötunnus ja summa tekstiviestillä numeroon 04573950161 – saat vastauksen heti. Esim. SVEA 121276-xxxx 500

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

LASKUSTA USEIN KYSYTTYÄ

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ TAI PANKKI/LUOTTOKORTILLA, JA LOPUT LASKULLA?
Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop Laskulla.

TULEEKO LASKULLE LISÄMAKSJA?
Ei, laskulle ei tule ylimääräisiä kuluja. Laskun koroton ja kuluton maksuaika on vähintään 90 päivää, ja voit halutessasi tehdä luottosopimuksen jos haluat jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Lasku siis joustaa tilanteesi mukaan ja voit lyhentää luottoa kuukausittain haluamallasi summalla tekemällä Ostoluottosopimuksen.

MINULLA ON YRITYS, VOINKO MAKSAA LASKULLA?
Kyllä, First Stop Laskun saa myös yritykselle. Yrityslaskun maksuaika on sama 30 päivää, mutta yrityslaskua ei voi maksaa osissa. Lisätietoja laskulla maksamisesta saat First Stop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a | 00180 Helsinki | Soita +358 9 4242 3330

https://www.svea.com/FI/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/

First Stop Tili

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä? Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000€), voit tehdäFirst Stop Tili -hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä First Stop -liikkeessä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30–60 päivää korotonta maksuaikaa. Maksa valitsemassasi tahdissa – Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

TÄYTÄ HAKEMUS

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS- varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta. Voit hakea rahoituksen myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti FIRSTSTOP numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! 

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi