Ajovalojen puhdistaminen | First Stop

Ajovalojen puhdistaminen

Ajovalojen puhdistaminen

Ajovalojen tehokkuus ja ajoneuvon näkyvyys paranee valojen tarkastuksen ja puhdistuksen myötä. Samalla ehkäistään silmien väsymistä ja ajamisesta tulee turvallisempaa.

Hyvät ajovalot lisäävät turvallisuutta

Hyvän näkyvyyden merkitystä ei voi korostaa liikaa autoilussa. Ajovalojen toimivuus onkin syytä tarkistaa välittömästi First Stopin korjaamossa, jos ongelmia ilmenee esimerkiksi valotehon tai näkökentän ja valojen suuntauksen suhteen.

Auton ajovalot altistuvat jatkuvasti säälle ja muulle liikenteelle. Vaikka valot valmistetaan erittäin kestävistä synteettisistä materiaaleista, ne kärsivät kovista olosuhteista. Jos ajovalot eivät toimi tai valaise kunnolla, voi näkyvyys heikentyä jopa 50 %:lla. Siksi ajovalojen ulkopinnat ja vioittuneet polttimot on hyvä tarkistaa ja puhdistaa säännöllisesti ja vaihdattaa tarvittaessa uusiin.

Heikot ajovalot voivat myös lisätä silmiesi väsymistä ja heikentää näin reagointiaikojasi. Tehokkaat ja oikein toimivat valot ovatkin osa turvallista ajamista. Tähän kiinnitetään huomiota myös ajoneuvon katsastuksissa, joten kannattaa antaa First Stopin asiantuntijoiden puhdistaa ja huoltaa ajovalosi kuntoon.

Useimmista First Stop liikkeistä on saatavilla myös erittäin laadukkaat LAZER lisäkaukovalot joilla pimeys muuttuu valoksi ja näet paremmin, pidemmälle ja havaitset esteet ajoissa välttääksesi mahdolliset törmäykset.

Lue lisää LAZER valoista tästä (linkki)

 

Ammattilainen tarkistaa ja puhdistaa ajovalosi

Ajovalot voidaan puhdistaa useaan kertaan, mutta tähän vaikuttaa se, miten vaurioituneita valot ovat. Liian syvät naarmut voivat aiheuttaahalkeamia puhdistettaessa. Ajovalojen kunnon arvioiminen ja niiden puhdistaminen onkin parasta antaa First Stopin ammattilaisten hoidettavaksi, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi