Vanteet: Koivunen | First Stop

Koivunen

Laaja ja tyylikäs valikoima joka tarpeeseen!

Koivunen tarjoaa tyylikkään, laadukkaan ja laajan vannemalliston. Kattavat sopivuudet ja vaihtoehdot henkilöautoihin, maastureihin, pakettiautoihin, lava-autoihin ja peräkärryihin. Maahantuoja vannemerkeille ACC, Cali Off-Road, Coro, Elit, Mayhem, ProLine, Romac, Ridler & Stilauto.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi


Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

 

Myymälähakuun

ACC Wheels

Laadukas ACC Wheels -vanteiden valikoima tarjoaa kattavat sopivuudet ja vaihtoehdot joka tarpeeseen. Valikoimassa on yli 50 vannemallia eri kokoluokissa ja tyylikkäillä viimeistelyillä niin henkilöautoihin, katumaastureihin, pakettiautoihin, lava-autoihin kuin peräkärryihin. Sopivuudet ACC -vanteissa on yleisimpiin automalleihin aina suorasovitteisena.

ACC wheels
Coro CRW

Coro

Premium-vanteita Low Pressure -menetelmällä valmistava alankomaalainen Coro tarjoaa tyylikkään ja laadukkaan malliston kokoluokassa 17–20″. Alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin BMW ja Mercedes-Benz. Kaikki valmistajan mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Elit Wheels

Ensiasennus- ja premium-tyyliset Elit Wheels mallit kattaa sopivuudet yleisimpiin automerkkeihin suorasovitteisina ja alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota ja Volvo. Kaikki valmistajan mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Elit Wheels
proline wheel

ProLine

Saksalainen ProLine tarjoaa laajan TÜV-sertifioidun malliston eri värivaihtoehdoilla. Valmistajan huippulaadukas taottujen vanteiden PF Forged -mallisto on saatavilla tehdastilaus-vaihtoehtona vaativaankin makuun. Alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin BMW ja Mercedes-Benz. Kaikki valmistajan mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

 

Mayhem

Mayhem-mallit on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä tyylistä tinkimättä. Kattavat sopivuudet yleisimpiin 5-, 6- ja 8-pulttisiin lava-autoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin sekä maastureihin. Mayhem myöntää laadukkaille vanteilleen elinikäisen rakennetakuun

Mayhem
ridler

Ridler

Ridler valmistaa näyttäviä Hot Rod- ja Resto Mod -henkisiä vanteita USA-autoihin ja tarjoaa täydelliset sopivuudet muskeli-, klassikko- sekä vanhempiin lava-autoihin. Kaikki vannekoot ja pulttijaot on tarjolla kapea-leveä yhdistelmillä. Ridler myöntää laadukkaille vanteilleen elinikäisen rakennetakuun.

Romac

Britannialainen Romac on yksi Euroopan isoimmista itsenäisistä vannemerkeistä. Romac valmistaa laadukkaat vanteensa Low Pressure -menetelmällä samoissa tehtaissa, joissa valmistetaan myös OE-vanteita. Alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin BMW, Ford ja Volvo. Kaikki valmistajan mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Romac Venom
cali off road

Cali Off-Road

Cali Off-Road tarjoaa laatua ja näyttävyyttä lava-autoihin ja maastureihin. Erittäin lujarakenteiset vanteet soveltuvat myös vaativaan käyttöön. Cali Off-Road myöntää laadukkaille vanteilleen elinikäisen rakennetakuun.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi


Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

 

Myymälähakuun