Uusi First Stop-liike Liperiin | First Stop

Uusi First Stop-liike Liperiin

Liperiläinen NK-Rengas osaksi Suomen First Stop -ketjua.

Liperin image

Tänä vuonna 5. Syntymäpäiviään viettävä NK-Rengas tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat renkaiden huoltopalvelut, sekä autonpesu- ja pintakäsittelytyöt Pohjois-Karjalan alueella nyt First Stopin väreissä.

Kauppias Niko Korhonen on tyytyväinen päätökseensä liittyä kansainväliseen yrittäjäomisteiseen ketjuun:

“First Stop tuntui omalta. Se on semmoinen meiän näköinen ketju. Halusin myös pitkään Bridgestonen tuotteet omaan valikoimaan, viralliseksi jälleenmyyjäksi”, kertoo Niko Korhonen. “Meillä on nyt monipuolisten palvelujen lisäksi selkeämpi suuntaus ja tuki toiminnan kehittämiseen entisestään”.

NK-Rengas onkin monipuolinen palvelun tarjoaja, sillä yhteistyö Fixus NK-Autohuollon kanssa mahdollistaa sekä määräaikaishuollot että autokorjaamopalvelut ammattitaitoisesti ja asiakkailla on mahdollisuus käyttää sijaisautopalvelua.

NK-Rengas löytyy remontoiduista toimitiloista Ylämyllyn Välikankaalta, joka sijaitsee lähellä Kuopiontieltä tarjoten täyden palvelun rengasliikkeen, autohuollon sekä autonpesu- ja detailingpalvelut.

“Meillä käytetään ainoastaan laadukkaita ammattilaistason tuotteita ja me tarjotaan niitä myös kotikäyttöön”, muistuttaa Niko Korhonen

Tervetuloa tutustumaan uuden First Stop -liikkeen monipuolisiin palveluihin Liperiin!

https://www.nkrengas.fi/