Pohjois-Karjalan omistajanvaihdos | First Stop

Pohjois-Karjalan Kumikorjaamo Oy:n omistajanvaihdos

Neljättä polvea rengas- ja autopalveluja!

Pkk1

Pohjois-Karjalan Kumikorjaamo Oy:n omistajanvaihdos on samalla osittainen sukupolvenvaihdos.

Joonas Räsänen ja Mikko Turunen ovat Outokummussa toimivan Pohjois-Karjalan Kumikorjaamo Oy:n uudet omistajat 1.4.2023 lähtien. Joonas on väistyvän yrittäjän, Jouko Räsäsen poika, joten osittain tässä on tapahtunut sukupolvenvaihdos. Yritys on toiminut jo vuodesta 1957, eli yli 60 vuotta tarjoten laajan valikoiman rengas- ja autopalveluja.

“Isä oli jo pitkään puhunut omistajan vaihdosta, mutta en halunnut ryhtyä siihen yksin”, sanoo Joonas Räsänen. “Kun sain yhtiökumppanin Mikosta, niin asia ratkesi. Voimme rengashomman lisäksi panostaa autohuoltoon muutamalla pienellä muutoksella. Isä ei häviä kokonaan, häneltä voi aina kysyä ja saada apua tarvittaessa”

Joonaksen ja Mikon pitkän linjan visio on pitää yritys kannattavana ja toimivana autohuoltopuolen laajennuksen lisäksi. Joonas on itse ollut “pelissä” mukana melkein parikymmentä vuotta, joten kokemusta on karttunut mukavasti. First Stop -ketjuun kuuluminen tuo Joonaksen mukaan uusille yrittäjille turvaa ja laajan verkoston jo tuttuja ihmisiä alalta. “Juttelu First Stoppilaisille on helppoa, apua saa joka paikasta”, Joonas toteaa.

First Stop Suomi toivottaa Joonakselle ja Mikolle paljon menestystä ja pitkiä vuosia Pohjois-Karjalan Kumikorjaamo Oy:n uusina omistajina!