Hankook Ventus Prime 4 (K135) | First Stop

Hankook Ventus Prime 4 (K135)

Hankook Ventus Prime 4 (K135)

Uusi Ventus Prime 4 edustaa suorituskyvyn, turvallisuuden, mukavuuden ja ympäristöominaisuuksien optimoitua yhdistelmää. Sen tuoteprofiili noudattelee edeltäjäänsä, riippumattomissa eurooppalaisissa rengastesteissä erinomaisesti menestynyttä Ventus Prime 3:a, joka on tähän saakka myydyin Hankook-rengas Euroopassa (yli 20 miljoonaa kappaletta vuodesta 2015 lähtien). Se on asettanut omana aikanaan uuden mittapuun jarrutukselle märällä alustalla, vierintävastukselle ja ohjautuvuudelle kuivalla alustalla.

Hankook Ventus Prime 4:n ”High Mileage Compound Technology” (korkean kilometrimäärän seosteknologia) on ratkaisevassa asemassa reilun viidenneksen edeltäjäänsä korkeammissa ajokilometrimäärissä. Uudenlainen seosyhdistelmä lisää kulutuspinnan kuviopalojen jäykkyyttä, mikä puolestaan keventää vierintävastusta ja vähentää kulumista.

Hankook Ventus Prime 4 Image
Hankook Ventus Prime 4 Image 2

Myös renkaan mukavuutta on parannettu entisestään. Ventus Prime 4:n pääurien seinämien reunoissa käytetään säteittäistä, kiilamaista 3D-rakennetta, joka vaimentaa äänen heijastumista kuviopalojen välillä.

Hankookin äänilaboratorion vertailumittauksissa todettiin, että Hankook Ventus Prime 4:n vierintämelua voitiin (nopeuden mukaan) vähentää jopa 2,5 dB(A). Tämä vastaa aistittua äänenvoimakkuutta, jota on vaimennettu noin 20 prosenttia.

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi