63+ ammattimaista toimipistettä yli 1800 toimipistettä Euroopassa

27 vuoden kokemus renkaista ja autohuollosta

Googlen yleisarvosana 4.5 yli 128 560 arvostelusta


Hakusymboli

Suorituskykyä parhaaseen hintaan

 

Yksi Kleberin renkaiden tärkeimmistä vahvuuksista on niiden kilpailukykyinen hinnoittelu. Huolimatta vähän tuntemattomammasta nimestään on tosiasia, että tämä merkki, joka on alun perin BF Goodrichin tytäryhtiö, on kiistatonta osaamista! Niin Kleberin ympärivuotiset renkaat, kuin kesä- ja talvimallitkin, ovat laadun tae edulliseen hintaan.

 

Kleberin renkaat: viisas valinta

 

Etsitpä sitten Kleber-talvirenkaita, kesärenkaat tai sekamalleja, tämä suuri merkki mukauttaa valikoimansa kaikkiin tarpeisiisi. Sen monipuolisessa tarjonnassa voit esimerkiksi kääntyä Kleber Dynaxer UHP -kesärenkaat puoleen tai valita Viaxerin, joka on tekniikan huippuluokkaa!

Valitse turvallisuus Kleberin renkaiden avulla!

 

Kleberin renkaat on suunniteltu takaamaan turvallisuutesi, satoi, oli sitten lunta tai paistoi aurinko. Yhdistämällä laadukkaat materiaalit, suuren osaamisen ja maksimaalisen kurinalaisuuden, niiden suunnittelijat pyrkivät tarjoamaan sinulle täydellisimmän pidon!

Kleberin 100-vuotinen historia

Kleberin renkaiden alkuperä

 

Kleberin renkaiden juuret juontavat juurensa vuoteen 1910, jolloin BF Goodrich avasi ranskalaisen tytäryhtiönsä Colombesiin. Toisen maailmansodan lopussa, tilat siirrettiin Pariisin Avenue Kleberille, jossa ne nimettiin uudelleen Kleber-Colombesiksi. Nykyään Kleber on osa Michelin-konsernia.

Menestyksen historia

 

Kleberin nimi on kehittymisensä aikana kokenut monia menestyksiä. Alkaen Souple Corde" -renkaan luomisesta 1920-luvulla aina POTEZ 540 -lentokoneen renkaaseen vuonna 1930, unohtamatta ensimmäistä maatalousrengasta, Tracsolia, ja kuuluisaa V10-rengasta, joka kehitettiin vuonna 1960, tuotemerkki voi ylpeillä sillä, että se on suunnitellut historiallisia malleja!"

Kleberin maine

 

Kleber on laadukas rengasmerkki, joka erottuu myös luotettavuudellaan ja tarjoamallaan turvallisuudella. Tätä uskollisuutta korostaa ryhmän maskotti: bokseri, vahtikoira, joka valvoo isäntänsä turvallisuutta. Luottamus ja suorituskyky: ne ovat tämän ranskalaisen nimen pilarit, jotka pyrkivät jatkuvasti parempiin tuloksiin!