Tiepalvelu | First Stop

Tiepalvelu

First Stop -hinauspalvelu saatavana nyt Pirkanmaalla!

Sattuiko rengasrikko tien päällä ja tarvitset apua? Lähdössä reissuun, mutta renkaat pitäisi uusia? Ei hätää, First Stop -hinausauto päivystää Pirkanmaan alueella 24/7, eli kaikkina päivinä vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme sekä kevyen että raskaan kaluston asiakkaita. Soita ja homma hoituu!

Rengasrikko / kevyt kalusto

Rengasrikko ei valitettavasti katso aikaa eikä paikkaa ja apu on saatava silloin kun sitä tarvitsee. Pirkanmaan toimipisteiden aukioloaikojen puitteissa First Stop -hinausauto kuljettaa autosi lähimpään First Stop -toimipisteeseen (Akaa, Orivesi, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski, Ylöjärvi).

 

Ilta- ja yöaikaan sekä pyhäpäivinä ajoneuvosi voidaan hinata First Stop Nokian toimipisteeseen jossa rengasvaurio pyritään korjaamaan heti tai vaihtoehtoisesti uusi rengas tilalle (varastotilanteen mukaan).

(Akaa, Orivesi, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski, Ylöjärvi).

Jos autossasi on kaskovakuutus, sisältyy hinauspalvelu yleisesti autosi vakuutukseen ja maksat vain rengastyöt ja/tai uuden renkaan.

 

SOITA

0400152247 (arkisin klo 9-16)
0400530634 (muina aikoina)


Tai ota yhteyttä lähimpään First Stop -myymälään (Akaa, Orivesi, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski, Ylöjärvi)

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi