First Stop Akaa -ajoneuvoasentaja | First Stop

Akaa - Ajoneuvoasentaja

Tietoja työpaikasta

JMN Autohuolto Oy etsii ammattitaitoista, ahkeraa ja oma-aloitteista ajoneuvoasentajaa loppuvuodeksi 2021 mahdollisuuksien mukaan sopimusta voidaan jatkaa pidemmäksi ajaksi. Työtehtävinä ovat pääsääntöisesti määräaikaishuollot, ilmastointihuollot sekä rengastyöt. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus Bosch -testereistä, B-kortti, sekä perus atk-osaaminen, asiakaspalveluasenne sekä halu oppia uutta. Tarjoamme: Monipuolisen ja haastavan työn kokeneessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön.

JMN Autohuolto Oy on nuorekas nykyaikaisella laitteistolla varusteltu monimerkkikorjaamo / rengasliike Akaan Toijalassa aivan moottoritieliittymän ja katsastusaseman vieressä. Palveluihimme kuuluvat kaikki henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset sekä rengastyöt ja kausisäilytys. Myös varaosa ja rengasmyynti. Palveluksessamme on 4 ammattitaitoista mekaanikkoa. Olemme osa valtakunnallista Autonomi-korjaamo sekä First Stop-rengasliike ketjua.

Hae paikkaa

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse, jossa kerrot itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Yhteydenotot Jani-Matti Nieminen 0401383213 tai jani-matti@jmnautohuolto.com