Falken tankkaa autosi!

1.9.-30.11.2022

Hanki huippurenkaat – ja Falken tankkaa autosi

Toimi seuraavalla tavalla

 

  1. Osta neljä Falken-talvirengasta (alkaen 16”) kampanjan voimassaoloaikana (1.9.–30.11.2022).
  2. Rekisteröi tietosi ja liitä rekisteröinnin yhteydessä mukaan ostokuitti osoitteessa: campaign.falkentyre.com
  3. Rengaskoosta riippuen saat lahjaksi Falkenilta joko 20 € tai 40 € arvoisen Nesteen prepaid-polttoainelahjakortin. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse ilmoittamaasi osoitteeseen.

 

Kampanjan ehdot

 

Ostamalla Falken WINTERPEAK F-ICE 1 tai F-SNOW 1 -talvirengassarjan (4 rengasta) saat Nesteen 20 euron (16”–18” renkaat) tai 40 euron (19” ja isommat renkaat) lahjakortin. Kampanja on voimassa Falken-jälleenmyyjillä 1.9.–30.11.2021. Nesteen lahjakortilla voi tankata kaikilla Neste-asemilla Suomessa (kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck- tai D asemaverkostossa, eikä sitä voi käyttää kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin).

 

Kampanja on voimassa kuluttaja-asiakkaille. Lahjakorttia ei voi luovuttaa tai siirtää toiselle henkilölle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Falken Tyre Europe GmbH:n, Nesteen tai Neste-asemien henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä voi osallistua kampanjaan.

 

Tarjous on voimassa 30.11.2022 asti tai niin kauan kuin renkaita riittää. Saat lahjakortin täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja liittämällä mukaan renkaiden ostokuitin osoitteessa campaign.falkentyre.com viimeistään 15. joulukuuta mennessä. Lahjakortteja annetaan yksi yhtä ostokuittia kohden. Nesteen lahjakortti toimitetaan sinulle postitse ilmoittamaasi osoitteeseen kampanjan päätyttyä.

 

Lisätietoja osoitteessa: campaign.falkentyre.com.