Kaikki kunnossa kaikissa olosuhteissa

TUULILASIN PYYHKIJÄNSULAT

Tuulilasin pyyhkijänsulat ovat tärkeä osa hyvän näkyvyyden varmistamista ajaessa. Niiden kunnolla on suora vaikutus turvallisuuteen. Vaikka ne ovat erittäin tärkeitä erityisesti sateisissa ja lumisissa olosuhteissa, pyyhkijänsulkia käytetään usein myös muissa tarkoituksissa, sillä ne poistavat ikkunoihin kerääntynyttä pölyä ja rasvaa ja tarkastavat, mitä tuulilasiin on roiskunut.

MILLOIN MINUN ON VAIHDETTAVA TUULILASIN PYYHKIJÄNSULAT?

Aina, kun huomaat etteivät ne toimi kunnolla ne eivät poista vettä tai pyyhi likaa pois tasaisesti, ja jättävät viiruja tuulilasiin.

Äärimmäiset sääolosuhteet - ankara kylmyys, tuuli, lumi, sade ja raekuuro tai korkeat lämpötilat ja liiallinen altistuminen auringolle ja pölylle - ovat erittäin vahingollisia tuulilasin kumipyyhkimille.

On tärkeää tarkastaa tuulilasin pesulaitteen nesteen taso, sillä neste auttaa poistamaan lian tehokkaammin ja ehkäisemään lasin naarmuuntumista.

MIKSI MINUN ON VAIHDETTAVA TUULILASIN PYYHKIJÄNSULAT

  • Varmistaa asianmukaisen näkyvyyden tuulilasin läpi
  • Poistaa ärsyttävän äänen, joka aiheutuu sulkien hankauksesta tai tärinästä lasia vasten
  • Ehkäisee ikkunan naarmuuntumista ja uurtumista
  • Parantaa ajoturvallisuutta ja -mukavuutta

Usein kysyttyä

VOINKO TÄYTTÄÄ TUULILASIN PESULAITTEEN SÄILIÖN MILLÄ TAHANSA IKKUNANPUHDISTUSNESTEELLÄ?

First Stop ei suosittele täyttämään sitä millä tahansa ikkunanpuhdistusnesteellä tai saippuavedellä.Varminta on käyttää sääolosuhteisiin sopivaa ja tarkoitettua tuulilasin pesunestettä.