BRIDGESTONE DRIVEGUARD -renkaat

BRIDGESTONE DRIVEGUARD -RENKAAT

Rengasrikko tapahtuu, kun sitä vähiten odottaa ja hankalimmassa mahdollisessa paikassa. Rengas puhkeaa aina huonoon aikaan tai pahassa paikassa. Jos ajoneuvossasi on Bridgestone Driveguard -renkaat, voit pysähtyä turvallisesti ja hallitusti ja siirtyä sitten turvalliseen paikkaan, jossa tilalle voidaan asentaa uusi rengas.

Mitkä ovat Run-Flat-renkaat?

Mitkä ovat Driveguard-renkaat?

Bridgestone Driveguard -renkaat säilyttävät ajoneuvon hallittavuuden myös renkaan puhkeamisen jälkeen, eli autolla voi ajaa vielä jonkin matkaa, vaikka niissä ei olisi enää lainkaan painetta jäljellä. Ne kantavat auton painon tuntuvasti vahvistettujen kylkien ansiosta. Niiden jalkaosat on myös muotoiltu niin, että rengas ei pääse irtoamaan vanteelta.

Pistovaurion sattuessa Driveguard -renkaiden vahvistetut kyljet varmistavat, että voit ajaa vielä noin 80 kilometriä maksimissaan 80 km/h nopeudella.

Mitkä ovat Run Flat -renkaiden tärkeimmät edut?

Driveguard-renkaiden edut?

1. Turvallisuus

 • Voit ajaa turvallisesti, vaikka rengaspaine äkillisesti heikkenee tai rengas puhkeaa.
 • Sinun ei tarvitse vaihtaa renkaita tien päällä tai tienpientareella. Voit mennä lähimpään First Stop -korjaamoon.
 • Normaalille renkaalle etenkin suurilla ajonopeuksilla sattuva rengasrikko on vaarallinen tilanne. Driveguard-renkaat ovat kuitenkin suunniteltu pysymään vanteella niin, ettet menetä ohjauksen hallintaa.

2. Mukavuus

 • Jos rengas puhkeaa, sinun ei tarvitse vaihtaa Bridgestone Driveguard -rengasta heti, vaan voit ajaa vielä jopa 80 km:n matkan korkeintaan 80 km/h:n vauhdilla.
 • Sinun ei tarvitse kuljettaa vararengasta tai paikkaussarjaa mukanasi, auton tavaratilassa on enemmän tilaa.

3. Taloudellisuus

 • Säästät energiaa, tilaa ja painoa, kun sinun ei tarvitse kuljettaa vararengasta tavaratilassa, säästät siis myös polttoainekuluissa.
 • Säästät myös raaka-aineita, mikä lisää ympäristöystävällisyyttä.

Voiko Run Flat -renkaat asentaa mihin tahansa ajoneuvoon?

Voiko Driveguard-renkaat asentaa mihin tahansa ajoneuvoon?

Kyllä, Driveguard-renkaat voi asentaa mihin tahansa ajoneuvoon, jossa on TPMS rengaspaineen valvontajärjestelmä. Tämä järjestelmä sisältää renkaan sisäiset anturit. Heti kun paine laskee, järjestelmä lähettää varoituksen, jonka mukaan kuljettajan on ajettava hitaammin, enintään 80 km/h.  First Stopin asiantuntijat tarjoavat kaiken tarvitsemasi tiedon ja auttavat sinua vaihtamaan renkaasi tarvittaessa.

Tuleeko Run-Flat-renkaita huoltaa?

Tuleeko Driveguard-renkaita tarkistaa tai huoltaa?

Kyllä, Driveguard-renkaat tulee tarkistuttaa säännöllisesti mahdollisten pistovaurioiden, kulumisen tai muiden vaurioiden varalta aivan kuten muutkin renkaat. Muista tarkistaa rengaspaineet kerran kuukaudessa, sillä TPMS ei useinkaan reagoi viikkojen kuluessa luonnollisesti tapahtuvaan ilmavuotoon. TPMS on varoitusjärjestelmä, mutta se ei takaa oikeaa rengaspainetta.

Voidaanko Run Flat -renkaat asentaa ajoneuvoon, jossa ei ole paineenmittausjärjestelmää?

Voidaanko Driveguard-renkaat asentaa ajoneuvoon, jossa ei ole paineenmittausjärjestelmää?

Ei. Koska ajoneuvon suorituskyvyssä ei näy selkeää muutosta, et huomaa rengasrikkoa ilman järjestelmää.

Miksi kannattaa valita Bridgestone Run Flat -renkaat?

Miksi kannattaa valita Bridgestone Driveguard-renkaat?

 • Bridgestone Driveguard-renkaat on suunniteltu kaikille ajoneuvoille, joissa on TPMS-järjestelmä.
 • Renkaissa on vahvistetut sivuseinät ja patentoitu Cooling Fin -teknologia, joka jakaa lämmön ja kitkan, jos autosi rengas puhkeaa.
 • Et menetä ajoneuvosi hallintaa ja voit jatkaa ajamista turvallisesti 80 kilometrin matkan 80 km/h:n nopeudella päästäksesi lähimpään First Stop -korjaamoon.
 • Bridgestone Driveguard-renkaat pitävät hyvin märillä pinnoilla taaten lyhyet jarrutusmatkan.